Aktywne Wpisy

kto chce lynk pisać na pw bo nie mogę tych rzeżących o linki czytać po co zaśmiecać tag boży
#ufc
#ufc
cichyyx +5
Moje 3 sny dzisiaj
1. Morderca w masce wchodzi mi do domu przez balkon i mnie zabija.
2. Rucham jakas ladna babe, ale w kulminacyjnym momencie przychodzi dwóch ziomków i się na nią kładzie robiąc tzw kanapkę, nie jestem pewien komu co wsadzam i uciekam
3. Wybucha wojna i akurat mi na leb spada atomowka
Jakis ekspert od snow raczy mi wyjasnic co tutaj zaszlo?
1. Morderca w masce wchodzi mi do domu przez balkon i mnie zabija.
2. Rucham jakas ladna babe, ale w kulminacyjnym momencie przychodzi dwóch ziomków i się na nią kładzie robiąc tzw kanapkę, nie jestem pewien komu co wsadzam i uciekam
3. Wybucha wojna i akurat mi na leb spada atomowka
Jakis ekspert od snow raczy mi wyjasnic co tutaj zaszlo?

Siema. Mam pytanko. Kupiłem sobie biurowca po taniości. Zrobiłem z niego "bieda" homelab/nas na Proxmox. Póki co postawiłem sobie OpenMediaVault, qbittorrenta, dockera (nie wiem po co). Chciałbym postawić sobie również na nim jakiegoś VPN typu wireguard i Vaultwardena. Problem jest taki żeby mieć dostęp do Vaultwardena trzeba mieć nginx proxy manager, ale problem jest taki żeby z niego korzystać trzeba mieć wykupioną domenę. Pytanie, czy da się bez? A jak nie to jaką tanią domenę polecacie? Będzie używana tylko do jakiś domowych rzeczy. Chyba że mi coś odwali i zrobię nextcloud.
https://www.asus.com/support/faq/1037906/