Aktywne Wpisy

Larsberg +33
Redaktorzyna namawia by zostać niewolnikiem systemu xD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#antynatalizm #demografia #dzieci #polska #pieklomezczyzn #rakcontent
#antynatalizm #demografia #dzieci #polska #pieklomezczyzn #rakcontent

mk321 +1
#gielda #sp500 #stoxx600 #etf
Jako, że jest już prawie pewne, że mamy bańkę AI (a nawet jak nie, to ludzie tak mówią, więc samospełniająca się przepowiednia), to w co bezpiecznie inwestować długoterminowo?
- Shortować nie chcę.
- SP500 to w większości AI (nie wszystkie tech, ale one są napompowane AI).
Jako, że jest już prawie pewne, że mamy bańkę AI (a nawet jak nie, to ludzie tak mówią, więc samospełniająca się przepowiednia), to w co bezpiecznie inwestować długoterminowo?
- Shortować nie chcę.
- SP500 to w większości AI (nie wszystkie tech, ale one są napompowane AI).

nawet obrzydliwa mazda 323f z której każdy się wtedy śmiał teraz zaczyna drożeć nie mówiąc o civicu iv czy hondzie crx które wyginęły i kosztują majątek a wtedy chłopek palił gumiacza na przerwie jakby jutra miało nie być
ja już dziadzia
z zalet to ten samochód nadal jeździ u mnie w mieście bo był w miarę sprawny i miał niski bardzo przebieg (niecałe 60k jak sprzedawałem a miała wtedy już kilkanaście lat) za to był składany z dwóch
normalnie wszystko przed grodzią było wstawione i cały bok malowany (kupujący był świadomy)
z wad to instalacja elektryczna jest zrobiona na przewodzikach cieniutkich i się to przepala wszystko
mi losowo lampa nie działa na przykład
@vieniasn: 90 procent tych aut jest już na szrotach, zostają tylko egzemplarze w które ktoś bezrefleksyjnie ładował pieniądze
Wieć cena jest wynikiem niskiej dostępności i względnie zadbanych sztuk
60% był to sedan 40% hb i 70% na to że to był silnik 1.4 i 30% na to że 1.6 ale ten ośmiovoltowy
finalny wynik to 60% na sedana 1.4
jeżeli to było 1.6 8V to na 80% miała gaz i nawet nie chodziła na benzynie
@TypowyDaltonista: Ciezko przerobic silnik diesla na benzyne ( ͡° ͜ʖ ͡°) chyba nic poza blokiem nie zostanie xd pewnie dlatego 2 lata juz pracuje nad tym xd
@blahajo mija pierwsza stłuczka była z renault thalia
dziadek był bardzo stary i zwalił winę na mnie bo jego oślepiło słońce a poza tym to jego samochód bardziej dostał niż mój XD
uderzyliśmy się przednia krawędzią ja chyba lewą a on prawą jak dobrze pamiętam
E46 miało rysę na zderzaku i błotniku i lekko felga porysowana
dobrze że to parking był