Aktywne Wpisy

Zmorka +298

czerwony_kmer +448
Cały przystanek został osłupkowany. Jeśli zdjęcie mogłoby mówić, to krzyczałoby "nie wolno tu parkować". Na moich oczach kierujący zaparkował na samym środku czynnej zatoki autobusowej. Wysiadł i poszedł do pawilonów usługowo handlowych które znajdują się na lewo. Mi nie pozostało nic innego jak tylko go zgłosić. Na szczęście tym razem sprawiedliwości stało się zadość.
Mandat w komentarzu
#konfitura #uprzejmiedonosze #samochodoza
Mandat w komentarzu
#konfitura #uprzejmiedonosze #samochodoza
źródło: wykroczenie
Pobierz

Zwykły Outlook w ramach Microsoft 365 nie integruje się z normalnym Teams? Wiecznie tylko wywołuje apke (zalogowaną) a w Outlooku nic.
#microsoft #office #teams #informatyka #komputery #pytaniedoeksperta #it
źródło: obraz
PobierzAle jak kumpel (przelozony :P) ustawil meetingi na poniedzialek na 9 to przyszlo mi powiadomienie i w outlooku i w teamsach. Wiec jakos to wspolpracuje.
Messenger na Windowsa - zrobili aktualizacje i cyk z prawdziwej aplikacji też taki webview syf
Ale co do "prawdziwych aplikacji" to mam odmienne zdanie.
Teamsy to GOWNO a nie prawdziwa aplikacja. To jest curfa dramat. Nie potrafie sobie wyobrazic ze ktos tego uzywa z wlasnej woli :D
Chodzi mi o różnice w stylu klasyczny Outlook vs Outlook WebView2,
prawdziwy Photoshop/Affinity Photo itd vs Figma (widze zrobili prawdziwą aplikacje)
Spotify co raz bardziej też mam wrażenie wcale nie jest aplikacją desktopową
Nie wiem jak dziala webview ale jak dziala tak jak normalne teamsy to jest to rowniez gowno :D