Wpis z mikrobloga

#wygryw #chwalesie

Ciesze się że 5 lat studiowania #finanseirachunkowosc i #prawo doprowadziło mnie na tak odpowiedzialne stanowisko

De facto od tych dwóch palców ważą sie losy całego kołchozu

Jedna czynność wyciągam ręke naciskam dwa przyciski

Szlaban zamknięty ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:

Easy money
AmarenoMORENO_00 - #wygryw #chwalesie 

Ciesze się że 5 lat studiowania #finanseirach...

źródło: temp_file6919780819287879425

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Maly_Jasio Żebyś wiedzial ! cieciuje calkiem długo że pare książek sie poczytało i nawet zrobiła sie z tego fajna kolekcja .. gdy mialem kryzys nie mialem co jeść to telewizor sprzedalem i chcialem w ogóle to wszystko sprzedać w p---u byle mieć co do gara i raczej nie myslałem wtedy by z-----ć kolejną siermiężną kreske ... finalnie nie mialem na nie zbyt wielu kupców bo np julki nie czytają takich książek
AmarenoMORENO00 - @MalyJasio Żebyś wiedzial ! cieciuje calkiem długo że pare książek ...

źródło: temp_file763450251348077313

Pobierz
  • Odpowiedz
@incelowski Tu gdzie jestem To magazyn kończy o 22 zdają klucze i moge się kimnąć do tej 4:00 Teoretycznie nawet itnieją takie obiekty że tam nie idzie się pracować tylko mieszkać I taka kanciapa czy też pokój zrobiony w ten sposób oczywiście masz jakis monitorek I masz prysznic łóżko lodówke mikrofalówke sklep niedaleko taki chuop może nawet gdzieś podjechać jakąś sprawe załatwić tam nikt nie nakryje bo prawie nikt nie zaglada
  • Odpowiedz
@incelowski Potem jak wracasz do trybu 8-16 czujesz sie jakbys mial jetlaga bo twój zegar biologiczny dostaje p-------a a co do kwesti prawnych duzo ludzi "w tej branży" robi na czarno albo w kwestii z pfronem to umowa a reszta pod stolem
  • Odpowiedz
@AmarenoMORENO_00: Prawo i filozofia to sztos kierunki co jak złączysz nic nie wyjdzie. Poznałem kiedyś takiego młodego domorosłego poetę co prawo kończył, a filozofię już miał magistra co stwierdził, że ojciec adwokat mu kazał to prawo studiować, aby zostać jak on adwokatem. Zdziwiłem się jak okazało się po 10 latach, że to bibliotekarz teraz jest;)
  • Odpowiedz