Aktywne Wpisy

je j---e za rok w czerwcu mam wesele a nowobogacki teściu wymyślił sobie że zgodnie ze starapolską tradycją na weselu muszą być dziady proszalne... i mimo że zostało ponad pół roku to jeździ po wiosce i zaprasza wszystkich meneli. Naprawdę już się człowiekowi odechciewa tego cyrku
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
dziady proszalne na weselu hit czy kit?
- hit 26.2% (22)
- kit 53.6% (45)
- hit ale trzeba zatrudnić aktorów z domu kultury 20.2% (17)

lokomotyva +36
Oglądam skipujac tego gremlina z zatkanym nosem jak materiał komentuje o grach roku.
Polecam ogólnie każdemu zajrzeć aby się upewnić jak bardzo ten człowiek nie ma pojęcia, nie rozumie co w grach jest dobrego i jak bardzo odklejony jest w swoich opiniach.
W wiedźminie to najlepsze co było to gwint oczywiście gdzie ja jako naczelny fan Wieśka który czytał książki kilka razy grę przeszedłem 5 razy na 100% nawet w grze nie tknąłem
Polecam ogólnie każdemu zajrzeć aby się upewnić jak bardzo ten człowiek nie ma pojęcia, nie rozumie co w grach jest dobrego i jak bardzo odklejony jest w swoich opiniach.
W wiedźminie to najlepsze co było to gwint oczywiście gdzie ja jako naczelny fan Wieśka który czytał książki kilka razy grę przeszedłem 5 razy na 100% nawet w grze nie tknąłem

TCP: request_sock_TCP: Possible SYN flooding on port 8001
Używam h7s z tylko jednym tv i wtyczką enigna2 do kodi, średnio co około 2 tyg ten komunikat zaczyna pojawiać się już bardzo często i dekoder traci połączenie.
Rzuć okiem u siebie w logu czy też pojawia
dmesg | grep flooding
Występuje to u ciebie tez?
IPv6: ADDRCONF(NETDEVCHANGE): eth0: link becomes ready
hieth f9c30000.hieth eth0: Link is Down
hieth f9c30000.hieth eth0: Link is Up - 100Mbps/Full - flow control rx/tx
hieth f9c30000.hieth eth0: Link is Down
hieth f9c30000.hieth eth0: Link is Up - 100Mbps/Full -
net.ipv6.conf.lo.disable_ipv6=1
źródło: s4someothertools
Pobierz@wojciet: Nie jest tak jak mowisz w moim przypadku. Tak myslalem, ze zaraz sie ktos odezwie i zasugeruje cos takiego, nie uzywam zadnych pluginów, aktualuzatorów list kanałów i innego badxiewia, wszystko zbedne zostalo usuniete, nie uzywam ipv6 w swojej sieci lokalnej, wcześniej korzystałem z domowego serwera i kart dvb tbs
źródło: Zrzut ekranu z 2025-04-27 09-49-32
Pobierz@wojciet: Zgodzisz się ze mną, że obie te metody działają identycznie? Tylko ty proponujesz dodać liste m3u recznie do innej wtyczki, a e2 wyciąga ją sobie po wpisaniu w ustawieniach i tyle.
e2wt pobiera zdefiniowany bukiet tak jakbyś zaimportował go ręcznie. Kodi i tak robi
źródło: Zrzut ekranu z 2025-04-27 09-39-10
Pobierzźródło: Zrzut ekranu z 2024-10-25 00-01-14
Pobierz