Aktywne Wpisy

iErdo +361

Cztero0404 +49
Dobra. Może to będzie co prawda bardzo kontrowersyjna opinia dla niektórych, ale pomimo tego iż bardzo lubię #gta i jest jedna z moich ulubionych serii gier to ten drugi trailer totalnie do mnie nie trafia jakoś, tak bez szału. Oglądając go czułem się jakbym oglądał zapowiedź nowego DLC do GTA Online nie trailer GTA VI. Ogólnie sama gra wygląda trochę jak część GTA która powinna wyjść między GTA V i

Z dużą dozą prawdopodobieństwa jestem dzieckiem z gwałtu małżeńskiego, a matka nigdy mnie nie kochała. Jestem w ogromnym kryzysie, matka zapytała co taka smętna chodzę, żebym wyszła na zewnątrz, do ludzi, takie klasyczne "wyjdź do ludzi, pobiegaj". Odpowiedziałam, że chciałabym, spytała jaki to problem. Odpowiedziałam, że jeśli faktycznie się martwi i chce zrozumieć i mi pomóc to żeby wygooglała hasło "trauma rozwojowa". Jej odpowiedź?
(╯︵╰,)
#depresja #smutnazaba #wyznaniezdupy
źródło: jak-to-jest-miec-depresje-1
Pobierz@Naczelna_Hedonistka: jaka to różnica czy planowana czy wpadka czy z gwałtu
jak ci matka nie dała w prezencie fas to nie ma znaczenia
ja pochodzę z normalnej nie pato rodziny a mam poyebanych rodziców i do tego choleryków xddddd
@incelowski: mieszkałam kilka lat sama w melinie w bloku i nie polecam, to prosta droga do obłędu
@Naczelna_Hedonistka: bo to była melina bez umywalki w łazience, z odpadającą farbą w łazience i bez balkonu
@Naczelna_Hedonistka: zupełnie by mnie to nie ruszyło, liczy się efekt finalny czyli że nie masz fas albo jakichś chorób genetycznych typu mokowoscydoza
@Naczelna_Hedonistka: nie daj im nigdy się dowiedzieć że masz takie rozkminy. I trzymaj się tam, spróbuj odnaleźć trochę radości w tym że są na świecie ludzie, którzy polegają na Tobie (づ•﹏•)づ
Może zamiast wydawać fortunę na analizę dzieciństwa z psychterapeutą po prostu porzuć potrzebę dobrego dzieciństwa - nie zrealizujesz tego dla siebie. Twoje dzieciństwo już minęło.