Aktywne Wpisy

josedra52 +316

wilk-na-mikrofonie +222
Dzień dobry Pańswu.
Szanowne państwo, kochani moi.
JEST!!!!111
Udało mi się postawić serwer świąteczny na ten rok. Tak jak pisałem wcześniej serwer d--y nie urywa bo pierwszy raz w życiu stawiałem serwer do cs-a i ma trochę bugów, ale jest. Z góry chciałem podziękować użytkownikowi @kreeker za pomoc oraz @PePeZBA, któremu ukradłem roundsoundy i
Szanowne państwo, kochani moi.
JEST!!!!111
Udało mi się postawić serwer świąteczny na ten rok. Tak jak pisałem wcześniej serwer d--y nie urywa bo pierwszy raz w życiu stawiałem serwer do cs-a i ma trochę bugów, ale jest. Z góry chciałem podziękować użytkownikowi @kreeker za pomoc oraz @PePeZBA, któremu ukradłem roundsoundy i
źródło: bencownia
Pobierz

Uważajcie na o2 - dziś musiałem wybrać typ konta (płatne lub darmowe) i zaakceptować zgody do przetwarzania moich danych osobowych przez WP. Jak sami widzicie, pomimo komunikatu, że zgoda jest dobrowolna, nie mogę przejść dalej bez jej zaakceptowania, nawet po restarcie strony. Nie mam dostępu do poczty, jeżeli nie dokonam wyboru.
W polityce prywatności znalazłem zapis, że zgoda powinna być dobrowolna, nawet podają podstawę prawną. Czy może ktoś mi wyjaśnić o co tu chodzi, czy ja czegoś po prostu nie rozumiem, czy wp robi mnie w ch**a.
https://pomoc.o2.pl/polityka-prywatnosci
źródło: CoJestO2
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Ale faktycznie powinno być jakieś inne określenie na to. Dobrowolność jest na wyrost, skoro brak zgody wiąże się z płatnością. Dobrowolne jest skorzystanie z wersji pro, ale dla darmowej zgoda jest obowiązkowa, sami napisali "pola wymagane".