Aktywne Wpisy

Castel-Gandolfo +18
#gdansk #bmw #motoryzacja #opony #samochody
przy ostatnim przeglądzie w ASO BMW powiedziano mi, że moje opony (VREDESTEIN) nie posiadają specjalnej homologacji producenta BMW w związku z tym jazdą moim samochodem jest niebezpieczna, mogą nie działać prawidłowo systemy bezpieczeństwa, samochód może poruszać się niestabilnie szczególnie przy wyższych prędkościach co zagraża bezpośrednio mojemu życiu! Zaproponowano mi tam wymianę tych opon na takie z homologacją
przy ostatnim przeglądzie w ASO BMW powiedziano mi, że moje opony (VREDESTEIN) nie posiadają specjalnej homologacji producenta BMW w związku z tym jazdą moim samochodem jest niebezpieczna, mogą nie działać prawidłowo systemy bezpieczeństwa, samochód może poruszać się niestabilnie szczególnie przy wyższych prędkościach co zagraża bezpośrednio mojemu życiu! Zaproponowano mi tam wymianę tych opon na takie z homologacją

#thermomix #niestacmnienanarkotykiwiecczytamonet
źródło: 1000018908
PobierzTo wszystko oznaki statusu społecznego.
Dochodzi do tego opalenizna - że stać nas na solarium lub wakacje za granicą.
Jest i garnek. Nie ważne jak często go używasz. Możliwe że jest przydatny - ale to wszystko aby pokazać jakim się jest super.
typowy wychodek:
-sra na iPhone’a, ale ma Xiaomi za 700 zł w ratach RTV euro
-nienawidzi konsol, ma potężnego PCta z 1060
-aut też nienawidzi, bo nie są mu potrzebne, skoro siedzi tylko w kołchozie i piwnicy na