Aktywne Wpisy

tesknilam_ +15
Irytuje mnie gadanie niektórych marihuaniarzy o tym, że buch to samo dobro i remedium na wszystko. Nie twierdze, ze nie ma jakichs pozytywnych skutkow, ze nie powinna byc dostepna medycznie. Jednak jak patrzylam na ludzi ktorzy jaraja tyle co piją panowie pod sklepem a twierdzili że wszystko jest spoko, to wątpliwa jest ta całkowita nieszkodliwość zioła.
Juz nawet slyszalam, ze leki psychotropowe to syf i uzależniają i jak juz to powinnam jarać
Juz nawet slyszalam, ze leki psychotropowe to syf i uzależniają i jak juz to powinnam jarać

#raportzpanstwasrodka nieletnia nałożnicą spoconego została matką, serdecznie gratulujemy. Tajemnica rozwiązana, dlaczego kopnęła w cztery litery palmowego i zniknęła ¯\(ツ)/¯
źródło: IMG_5838
Pobierz

#zwiazki #tinder
różowy pasek here - jak rozpoznać, że mogę komuś się podobać, ale ta osoba nie chce tego okazywać?
Mam podejrzenia co do krewnego mojego niebieskiego. Uchodzi on za osobę raczej towarzyską, jednak gdy tylko ja pojawiam się w pobliżu to mam wrażenie, że staje się zdenerwowany czy wręcz odcięty. Prawie nigdy nie podejmuje bezpośrednio rozmowy, ale wiem, że słucha, bo nieraz odnosił się do czegoś, co padło póżniej w rozmowie w większym gronie. Unika kontaktu wzrokowego jak ognia, ale czasem widziałam, że jednak patrzy i ucieka wzrokiem. Raz zdarzyło mi się na niego wpaść sam na sam na moment to był wyjątkowo miły, ale generalnie to mam wrażenie, że wyjątkowi unika jakiejkolwiek sytuacji sam na sam.
Nie zależy mi na super kontaktacie, jednak fajnie byłoby chociaż moc pogadać o pogodzie czy pracy. Zwłaszcza, że jest to dość bliska osoba dla niebieskiego.
Może przekminiam, może zwyczajnie mnie nie lubi, co chyba byłoby lepszą opcją że względu na niebieskiego. Co o tym sądzicie, może mieliście podobne doświadczenia?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: heracinsky
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
Obskocz go i po problemie