Wpis z mikrobloga

Przecież to kolejny Chrome reskin. Chciałbym zainstalować Chrome ro bym zainstalował Chrome a nie chrome + koparkę krypto xD Przecież sekcja 'kontrowersje' na Wikipedii jest dłuższa niż reszta artykułu. Dlaczego wy ciągle polecacie ten syf.

@norbert108: przecież ten komentarz to kwintesencja chłopskiego rozumu jakby wyszła od typowego piwniczaka z bordo.

I jeszcze to prostackie myślenie "krytykujesz komentarz - > jesteś fanbojem debilem, który poleca scam" ()
  • Odpowiedz
A mnie stać i płace ( ͡° ͜ʖ ͡°) I co, boli was dupka?

Powiem wiecej, mógłbym zrezygnować ze wszystkich subskrypcji oprócz yt premium, bo to jedyna rzecz warta swojej ceny
  • Odpowiedz
@Phallusimpudicus: revanced na telefonie i tablecie, YouTube Ad-Free na telewizorze od LG, a w tym wszystkim najlepsze jest to, że mam też YT Premium, ale ten nie daje chociażby sponsorblocka ani licznika dislike. A jak mi się znudzi płacenie za premium, to dalej będę miał bez reklam ( ͡° ͜ʖ ͡°).
  • Odpowiedz
już wole wydać te 25zł

@Talaxin: płacisz 25zł, a i tak nie masz sponsor blocka z omijaniem treści sponsorowanych w samych filmach, music asistenta, omijania fragmentów bez muzyki, dostępu do highlightów, customizacji strony głównej, opcji wyłączenia shortów.. można tak wymieniać w nieskończoność.
Wszystko rozbija się o to że nawet płacąc subskrypcję, w zasadzie dostajesz ułamek tego co oferują Ci darmowe aplikacje xD
  • Odpowiedz
@Plp_: zazwyczaj jak oglądam jakieś materiały to mało mają sponsorowanych wstawek xD najważniejsze że nie ma reklam których nie da się pominąć i mogę pobierać filmiki na telefon. Żal mi czasu aby szukać i instalować podejrzane aplikacje.
  • Odpowiedz