Wpis z mikrobloga

@Iskaryota: no nie wiem.. codziennie służbowo jestem w salonie samochodowym. Od miesiąca na placu stoi zwykły seat Cupra z tabliczka AUTO UZYWANE 142900zl xd
BMW są albo tańsze albo ta sama cena
  • Odpowiedz
Mam dziwne wrażenie że sebixy wysiadły z bmek i wzięły cupry w leasingu

@Ssslave: Nic dziwnego, masz rację i jest dokładnie jak napisałeś. Ogólnie Seat z którego wywodzi się Cupra zawsze był trochę takim sebixo wozem drugiej kategorii.
  • Odpowiedz
coś w tym jest. Krakowska drogówka ma nieoznakowaną cuprę leona i często ich widać jak łamią przepisy, a to doskonały wyznacznik.

@Damntrain: Jeśli dobrze pamiętam (jak się mylę to niech ktoś mnie poprawi) bodajże poznańska drogówka ma Cupre o numerach rejestracyjnych PKE 1 na 1.
  • Odpowiedz
dokładnie, przecież leonów po wiejskim tuningu swojego czasu jeździło tyle samo co bmw kilkanaście lat temu ;d

@uplawy_wislane: Ja mieszkałem kiedyś obok pewnej szkoły średniej to najczęstsze auta którymi przyjeżdżali uczniowie to były bmw, audi, seat i czasami mercedes. Bo wiadomo burżuazja z okolicznych wiosek i miejscowości nie będzie jeździła byle czym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Kroledyp:
w policji (włącznie z oddziałem drogówki) można się spotkać (szczególnie w ostatnich kilku latach) z największą patologią (w tym drogową), stąd satyrycznie napisałem, że skoro oni dostali cupry (wcześniej beemki które notorycznie rozbijali), to jest to świetnym wyznacznikiem, że patologia lubuje się w tej marce

całość należy traktować Z D E C Y D O W A N I E z przymrużeniem oka. dziwi mnie natomiast, że taki wpis
  • Odpowiedz