Aktywne Wpisy

Faci z takimi szczękami stają się memami i gniją w samotności, ale nie posiadaczka tzipy, nie nie nie. Posiadaczka tzipy może mieć jeszcze wymagania
#p0lka #blackpill #redpill #logikarozowychpaskow #tinder
#p0lka #blackpill #redpill #logikarozowychpaskow #tinder

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Mam dziwne wrażenie że sebixy wysiadły z bmek i wzięły cupry w leasingu
#motoryzacja #samochody
BMW są albo tańsze albo ta sama cena
@Ssslave: Nic dziwnego, masz rację i jest dokładnie jak napisałeś. Ogólnie Seat z którego wywodzi się Cupra zawsze był trochę takim sebixo wozem drugiej kategorii.
@Damntrain: Jeśli dobrze pamiętam (jak się mylę to niech ktoś mnie poprawi) bodajże poznańska drogówka ma Cupre o numerach rejestracyjnych PKE 1 na 1.
@uplawy_wislane: Ja mieszkałem kiedyś obok pewnej szkoły średniej to najczęstsze auta którymi przyjeżdżali uczniowie to były bmw, audi, seat i czasami mercedes. Bo wiadomo burżuazja z okolicznych wiosek i miejscowości nie będzie jeździła byle czym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
w policji (włącznie z oddziałem drogówki) można się spotkać (szczególnie w ostatnich kilku latach) z największą patologią (w tym drogową), stąd satyrycznie napisałem, że skoro oni dostali cupry (wcześniej beemki które notorycznie rozbijali), to jest to świetnym wyznacznikiem, że patologia lubuje się w tej marce
całość należy traktować Z D E C Y D O W A N I E z przymrużeniem oka. dziwi mnie natomiast, że taki wpis