Aktywne Wpisy

Varin +227
Chłop dołączył jako senior do firmy software’owej w niszy InsurTech pół roku temu. (C#/.NET + SQL Server) 4 programistów, 4 Hindusów. Pierwsze pół roku nie wychylałem się - chciałem poznać firmę, ludzi, ich styl, procedury itd., więc brałem taski, które mi dawali, i obserwowałem.
Po jakimś czasie stało się jasne, że największym obecnie problemem firmy od strony technicznej jest to, że główny produkt, który - powiedzmy -analizuje i przetwarza raporty w Excelu, potrzebuje
Po jakimś czasie stało się jasne, że największym obecnie problemem firmy od strony technicznej jest to, że główny produkt, który - powiedzmy -analizuje i przetwarza raporty w Excelu, potrzebuje

HalEmmerich +61
Zrobiłem to w imię nauki, żebyście wy nie musieli.
1. Pójdź do Lidla,
2. Wrzuć butelkę do automatu,
3. Weź bilecik,
4. Zrób zakupy,
1. Pójdź do Lidla,
2. Wrzuć butelkę do automatu,
3. Weź bilecik,
4. Zrób zakupy,
źródło: 20260113_083142
Pobierz

źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-04-19_203814_www.google.com
PobierzMi się osobiście święta Wielkiejnocy kojarzą się z białą kiełbasą bo zawsze pamiętam że nią sie je podczas Wielkanoc a z racji tego że osobiście bardzo lubię biała kiełbase to nie mam z tym najmniejszego problemu XD
Komentarz usunięty przez autora
@xz2580: Nie boisz się własnego zdania które jest inne niż moje i umiesz to uargumentować w normalny sposób, szanuję.
@EditorTM: No wiesz, u kogo jest ładna pogoda u tego jest. U mnie na przykład nie dalej jak wczoraj padało a jeszcze dzień wcześniej była burza i to taka naprawdę bardzo dawno nie widziana, że aż ludziom drzewa na bramy spadali prąd wyłączyli
@EditorTM: Dlaczego nazywasz to gównem? Sam co prawda absolutnie tego nie jadałem i chyba pierwszy raz słyszę o tej potrawie, ale tak nie można. Każdy z nas ma swoje tradycje i właśnie to jest piękne w Polsce trzeba to uszanować.
@Khornishon: Masz rację. To akurat niestety bardzo często też jest prawda, moim zdaniem każdy powinien mieć swoje święte prawo do spędzania świąt tak jak chce. Moje odczucia odnośnie majówki są trochę podobne, swój drogą takowa też jest zaraz jakoś.
Ja mam wywalone już 3 rok i siedzę nad morzem, polecam, wszyscy w kościołach z koszykami, można odpocząć