Aktywne Wpisy

Soothsayer +98
pół roku temu przewidziałem, że wyleję kawę na mój biały fotel oraz usiądę na niego z osraną dupą nie wiedziałem tylko co stanie się pierwsze, ale profilaktycznie codziennie rano zacząłem kłaść na niego kocyk w razie czego, a moje przepowiednie sprawdzają się w 100% i dzisiaj właśnie wylałem na niego kawę XD w sposób który nigdy w życiu kawy jeszcze nie wylałem, ot po prostu filiżanka mi się wyślizgnęła z dłoni jak
Kojaan 0
Poznałam sympatycznego niebieskiego na apce.
Chłopak bardzo się zaangażował i ja to wyraźnie czuję oraz widzę po jego zachowaniu. Powiedziałabym, że zachowuje się tak, jakby był zauroczony. Widzieliśmy się dwa razy.
Sęk w tym, że w moim brzuchu nie pojawiają się motyle. To nie jest jego wina, bo jest niemal idealny. Bardzo dobrze nam się pisze i rozmawia, a on ma naprawdę dobre serce.
Nie wiem jednak, kiedy zareaguję uczuciami. Z moim ex też
Chłopak bardzo się zaangażował i ja to wyraźnie czuję oraz widzę po jego zachowaniu. Powiedziałabym, że zachowuje się tak, jakby był zauroczony. Widzieliśmy się dwa razy.
Sęk w tym, że w moim brzuchu nie pojawiają się motyle. To nie jest jego wina, bo jest niemal idealny. Bardzo dobrze nam się pisze i rozmawia, a on ma naprawdę dobre serce.
Nie wiem jednak, kiedy zareaguję uczuciami. Z moim ex też

1. Pójdź do Lidla,
2. Wrzuć butelkę do automatu,
3. Weź bilecik,
4. Zrób zakupy,
5. Pójdź z zakupami i bilecikiem do kasy,
6. Zeskanuj bilecik,
7. Tapnij "Zakończ i zapłać",
8. Kasa drukuje paragon z napisem "Do zwrotu: 0.50zł",
9. "Proszę czekać na obsługę",
10. Obsługa przychodzi,
11. Pokaż paragon z napisem "Do zwrotu: 0.50zł",
12. Osoba obsługująca patrzy się na paragon,
13. Osoba obsługująca anuluje transakcję na kasie,
14. Zeskanuj bilecik jeszcze raz,
15. "Proszę czekać na obsługę",
16. Stacja szesnasta: Obsługa przychodzi po raz drugi,
17. Osoba obsługująca klika na kasie i widzi wiadomość: "Kupon już wykorzystany",
- Kupon już wykorzystany
- No tak, zeskanowałem go, kliknąłem "zakończ" i dostałem ten paragon
- spinner.gif
- ...
- Kupon już wykorzystany
18. Osoba obsługująca patrzy na ciebie jak na oszusta,
19. Osoba obsługująca zabiera paragon i gdzieś idzie,
20. Czekaj,
21. Czekaj,
22. Czekaj,
23. Osoba obsługująca siada na kasie i zaczyna kasować innych klientów,
24. Czekaj,
25. Czekaj,
26. Czekaj,
27. Poddaj się,
28. Zapłać za zakupy i wyjdź ze sklepu.
Ta zabawa kosztowała mnie 50gr.
#lidl #kaucjazabutelki
źródło: 20260113_083142
Pobierz@HalEmmerich: ciekawe ile milionów Polaków dziennie traci swoje grosze w tej zabawie
Dlatego ja wszystko w---------m do śmieci, traktując to jako nowy podatek.
Mój czas jest wart więcej niż kilka złotych, które mogę odzyskać, tracąc przy tym paliwo i czas na dojazd do sklepu (lub sklepów, jeśli automat w jakimś nie działa).
Może nie jest ekologiczniej, ale przynajmniej jest drożej! ( ͡° ͜ʖ ͡
@HalEmmerich: nacisnąłeś "zapłać" to musisz płacić ¯\(ツ)/¯
@NyanNyan: to jest pierwszy etap, potem w ramach walki z systemem zaczniesz pić kranówke i soda stream kupisz
i najtwardszy elektorat ogarnięty
@dziabonq: oni tego jeszcze nie odkryli bo to jest zbyt skomplikowane dla nich i jeżdżą specjalnie z butelkami potem wracają do domu i jadą jeszcze raz w to samo miejsce na zakupy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dobrze wam tak poloczki.