Wpis z mikrobloga

stop kłamstwom żadnego zagrożenia życia matki nie było tylko mogła mieć problemy psychiczne co jest furtką jak ktoś chce.

@filip-juzwf: ale to ty napisałeś, ja skrytykowałem Brauna i dlatego usunąłeś mój komentarz. Słowa krytyki nie można napisać? xD
  • Odpowiedz
@filip-juzwf dziecko miało 29 złamań już w życiu płodowym. Śmierć dla niego to akt miłosierdzia, szkoda że fundamentalistów takich jak ty podnieca cierpienie i perspektywa że noworodek po urodzeniu będzie umierał przez kilka dni. Absolutnie obrzydliwe, ha tfu
  • Odpowiedz
@walciak: to czemu sprawa bada prokuratura? dlaczego przed matką była ukrywana diagnoza? tak wiele pytań....
a zabili małego człowieka (dla niektórych płoda XD)i ktoś powinien za to odpowiedzieć
  • Odpowiedz
@Krs90: napiszę w ten sposób. Jeśli to faktycznie była choroba typu II, to dobrze się stało, bo wszystkim uczestnikom porodu, czyt. matce oraz dziecku, a zakładam, że i jej facetowi i całej rodzinie, ulżono w cierpieniu. Bo to by była tragedia.
Natomiast jeśli to było typu I, ale wpisano, że II, żeby usunąć, no to tutaj bagieta na grubej powinna wparować.
  • Odpowiedz
@Krs90: @Bromatologia @walciak

ale to nie ma sensu tłumaczyć… do tych katolickich fundamentalistów nic nie dociera. To jest grupa społeczna która najchętniej włazi z impetem w buciorach umazanych błotem w życia innych ludzi, zamiast zająć się sobą.

Źdźbło w oku bliźniego widzisz, a belki w swoim nie dostrzegasz.
  • Odpowiedz
@filip-juzwf: Najgorszy typ kato z---a, i tak ma masa ludzi XD nakaz rodzenia dzieci, bo ja urodziłam chore dziecko które cierpi, ale ja je kocham XD Kato zjeby to najbardziej samolubna grupa ludzi, dziecko ma cierpieć całe życie tylko dlatego, żeby rodzic poczuł się lepiej jako rodzic i katolik.
  • Odpowiedz