Aktywne Wpisy

mirko_anonim +46
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nie polecam życia na wsi xD
To za co najbardziej nienawidzę pochodzenia wiejskiego (mam już prawie 30 lat) to że tam nic nie ma. Standardowa ale biedna rodzina, na tle miasta powiatowego/większego to była bieda. 30km do miasta powiatowego, brak autobusów wieczorem/w nocy (teraz jeszcze mniej), bo tylko szkolne i tam koło 18 wracał ostatni). Zajęć pozaszkolnych nie było, żadnych dodatkowych aktywności też nie było. A nawet te
Nie polecam życia na wsi xD
To za co najbardziej nienawidzę pochodzenia wiejskiego (mam już prawie 30 lat) to że tam nic nie ma. Standardowa ale biedna rodzina, na tle miasta powiatowego/większego to była bieda. 30km do miasta powiatowego, brak autobusów wieczorem/w nocy (teraz jeszcze mniej), bo tylko szkolne i tam koło 18 wracał ostatni). Zajęć pozaszkolnych nie było, żadnych dodatkowych aktywności też nie było. A nawet te

MrBeast +202
źródło: GqQc4jKWgAANCML
Pobierz

źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzA ta serio kto teraz wierzy w opinie w internecie?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
A ta serio kto teraz wierzy w opinie w internecie?
@Klimbert opinie, w których kobiety wskazują, że ta pani chciała abortować ich dzieci, które urodziły się następnie zdrowe, zostały opublikowane na długo przed wybuchem tej afery.
A fakty są takie że kobiety z całego kraju jeżdżą do tego szpitala bo jest najlepszy w Polsce, a katotaliby od lat próbują go zniszczyć.
@camelinthejungle @pogodny_mis65 A po co ktoś miałby wymyślać takie opinie, że córeczka miała umrzeć a jednak żyje i na pewno będzie lekarzem? Bo sekty typu ordo itp gnębią proludzkich lekarzy od dawna a nie od kiedy Braun napadł na szpital… jakby ludzie pisali opinie pod innym lekarzem/szpitalem że lekarze mówili, że dziecko będzie zdrowe
Zresztą wystarczy poczytać jej odpowiedzi na fb, żeby dojść do wniosku, że po prostu uwielbia wykonywanie tego zabiegu i nie ma żadnych wątpliwości moralnych, kiedy ma zabić zdolne do samodzielnego życia dziecko.
@pogodny_mis65: Skoro opierasz się na anonimowych komentarzach w internecie traktując je, jak prawdę objawioną, to ja się nie dziwię, że tobie ciężko oprzeć się takiemu wrażeniu, jakie ktoś chce w tobie wywołać.
@Szybkalada: Nie wiem, może dlatego, że kilka lat temu usunięto przesłankę embriopatologiczną? Całkiem głośno o tym było. Obecnie istnieją tylko dwie, zdrowie i życie matki oraz powstanie ciąży w wyniku przestępstwa.
@Szybkalada: Kłamczuszkujesz, kolego... Nie zabito dziecka, ponieważ było nieuleczalnie chore. Jest to aktualnie niemożliwe w Polsce. Ważne żeby dziecko cierpiało przy umieraniu, kto widział ulżyć w cierpieniu. Aborcji dokonano ze względu na stan psychiczny matki (lekarze najpierw ukrywali najcięższą postać choroby dziecka, jak ta się dowiedziała to zamknęli ją w