Siemka, po ponad 5 latach użytkowania IKEA JÄRVFJÄLLET, który służył mi podczas długich sesji przy komputerze, nadszedł czas na zmianę. Spędzam przy biurku około 10 godzin dziennie, więc komfort i ergonomia są dla mnie kluczowe. Czego szukam w nowym fotelu: - solidne podparcie lędźwiowe - regulowany zagłówek - podłokietniki nie są priorytetem, ponieważ często wsuwam krzesło pod biurko
@Kj5s6f2dk7s54o: w czym ma pomóc zrzucenie wagi do 82kg? Jestem barczystym chłopem z krwi i kości, a taka leszczyna jak Ty to może co najwyżej pozazdrościć.
@Blazej777: będziesz się lepiej czuł w ogóle, więc siedząc zbyt długo na fotelu przed kompem też komfort wzrośnie, a i łatwiej będzie o ergonomię, bo fotela nie obchodzi co myślisz o swojej wadze, a liczą się dla niego wyłącznie kilogramy, które na nim posadzisz.
a co myślisz o takim jest fajna promka zamówić i sprawdzić najwyżej odesłać
@czuwamnadtym: płaci ci producent za takie wpisy? Op ma budżet 5k a ty pokazujesz krzesło za kilka stówek, które dobrze to wygląda tylko na miniaturce? To jakby gość chciał dopasowane buty z wyższej półki, a ty byś go wysyłał do CCC na przeceny.
@Blazej777 Naucz się prawidłowo siedzieć i przesiądź się na stołek, IKEA ma świetny Lidkullen. Mówię Ci to jako starożytny starzec, któremu dekady “ergonomicznych foteli” zniszczyły zdrowie - a nigdy też na nich nie oszczędzałem, zawsze kupowałem najlepsze i najdroższe modele, Twój budżet to przy niektórych nic, zwłaszcza tych ściąganych z USA albo Australii. Ergonomiczne fotele nie istnieją. Oparcia, jakieś magiczne układacze lędźwi, podpórki pod ramiona, to wszystko jedynie sprawia, że mniej
Czego szukam w nowym fotelu:
- solidne podparcie lędźwiowe
- regulowany zagłówek
- podłokietniki nie są priorytetem, ponieważ często wsuwam krzesło pod biurko
Wzrost: 182 cm, waga: 90 kg
Budżet: do 5000 zł
#fotel #fotelbiurowy #fotele #krzeslo #krzesla #krzeslobiurowe #ergohuman #biuro #homeoffice #pracazdalna #pracbaza #pytanie #pytaniedoeksperta #meble
@Blazej777: xDxDxDxDxDxD
@Blazej777: będziesz się lepiej czuł w ogóle, więc siedząc zbyt długo na fotelu przed kompem też komfort wzrośnie, a i łatwiej będzie o ergonomię, bo fotela nie obchodzi co myślisz o swojej wadze, a liczą się dla niego wyłącznie kilogramy, które na nim posadzisz.
źródło: 1000044530
Pobierz@czuwamnadtym: płaci ci producent za takie wpisy? Op ma budżet 5k a ty pokazujesz krzesło za kilka stówek, które dobrze to wygląda tylko na miniaturce? To jakby gość chciał dopasowane buty z wyższej półki, a ty byś go wysyłał do CCC na przeceny.
Zapoznaj się z moją ofertą foteli.
https://brastech.pl/meble-biurowe/fotele-biurowe/
Wszystkie dostępne od ręki. Nie polecam nic konkretnego. Zapoznaj się z modelami, zrob dodatkowy
@Blazej777: Jeżeli planujesz siedzieć powyżej 8 godzin dziennie, zainteresuj