Wpis z mikrobloga

@Mauah: A akcja strun? Słyszałem że te squiery to loteria jeżeli chodzi o wykonanie. Fajnie, że wstępnie są ustawione i nie trzeba do lutnika oddawać. Gdzie teraz squier robi te wiosła? Indonezja? :D
  • Odpowiedz
@mysteron: ano, generalnie mi się marzył zawsze precel ale za jakiegoś rozsądnego klasyka wołają niebotyczne pieniądze xD
Ja wszystkie gitarki cyklicznie do lutnika oddaje, to nie duży koszt, a po pro setupie gra się znacznie lepiej, więc nową nową pewnie też bym oddał :D Wiele razy próbowałem samemu ustawiać i za każdym razem było gorzej niż przed rozpoczeciem prac
  • Odpowiedz
  • 1
@arasxdd po ustawieniu krzywizny gryfu jest w okolicach 2,5mm na 12 progu struny E o okolice poniżej 2mm na G. Jeśli wierzyć grubościom kostek gitarowych bo nie mam szczelinomierza xd
  • Odpowiedz
@mirekwirek: Ja sam miałem harleja i złego słowa o nim nie powiem ( ͡° ͜ʖ ͡°) W sumie to moje odczucia wobec tej marki są negatywne ze względu na nazwę i to że jest tak przez niektórych mocno pompowana w materiałach sponsorowanych. No ale to tylko moja opinia, a na pewno nie uważam ich za złe gitary
  • Odpowiedz