Aktywne Wpisy

niebadzogrem +33
Wszystko zależy ile te laski zarobiły.
Sam jestem hetereo ale mam dość moich zarobków. Mam 5000 na rękę w państwówce jak mam za to kupić dom czy coś zobaczyć?
Zgodziłbym se nasrać do ryja, złapac bukake przez cały amerykański rząd nawet Polski. 1 dzień obojętnie czego z czego się wyliżę zdrowotnie za powiedzmy milion dolarów to uczciwa cena.
Wszystko sprowadza się do tego ile by płacili, czy za milion dolarów nie dalibyście zrobić
Sam jestem hetereo ale mam dość moich zarobków. Mam 5000 na rękę w państwówce jak mam za to kupić dom czy coś zobaczyć?
Zgodziłbym se nasrać do ryja, złapac bukake przez cały amerykański rząd nawet Polski. 1 dzień obojętnie czego z czego się wyliżę zdrowotnie za powiedzmy milion dolarów to uczciwa cena.
Wszystko sprowadza się do tego ile by płacili, czy za milion dolarów nie dalibyście zrobić

helghast +224

https://www.zalando.pl/ochnik-sneakersy-niskie-black-oc912p00a-q11.html
Ujdzie? #zalando
Chciałem wojasa, ale 2 tygodnie dostawy to chyba z choinki spadli :)
źródło: e0ae381bb9844ed6907c885c11f6794f
Pobierzźródło: e1a42b9e524c40dcb5457d4a61163afb
Pobierzmiały być te od Wojasa, ale porąbało ich z przesyłką :)
źródło: a2db5f34929b4b158225d42440f8e7b0
Pobierzz kolei nie trafia do mnie but sportowy wyglądający jak F-35 z kolorowymi wstawkami ;) bez jaj
Komentarz usunięty przez autora
muszę wydać paypalem, bo tam mam środki :)
może są jeszcze jakieś sklepy akceptujące paypal oprócz zalando? :D
źródło: 3ae07f4e395c4dd6b6e840624ffcf378
Pobierzwkurzę się to pierdyknę mokasyny xD
-Boszeee szczepan miałem zawał
-yhyhhy pfff ppfpffff, przyśniło mi się że ktoś, he, he, założył krotkie galoty do mokasynów, na planecie Ziemi!!!!!!
-boszeeeeee, przecież oni czegoś takiego nie robią, to pedalstwo
-tak zgadzam
ciul, kupiłem te Wojasy, musiałem się z PayPala pozbyć $140 bo coś mi tam zostało od roku