@Gawith_Apricot: właśnie takie mają być, nie jestem młody, nie bawią mnie te wszystkie "najki", a do krótkich portek za miesiąc muszą być snickersy, a nie półbuty
@SubsaharyjskaAlpaka: Brałem kiedyś buty od nich, całkiem trwałe były, podeszła najbardziej ucierpiała. Według mnie jak brać półbuty to klasyczne, a nie takie psudo techno kłaczki z elementami półbuta.
@Gawith_Apricot: potrzebuję snickersy, jak sobie wyobrażasz oxfordy do krótkich portków latem? xD z kolei nie trafia do mnie but sportowy wyglądający jak F-35 z kolorowymi wstawkami ;) bez jaj
@vulcanitu: moje najlepsze trampo-jety, kupuję co roku, ale oczywiście nie ma rozmiaru na zalando muszę wydać paypalem, bo tam mam środki :) może są jeszcze jakieś sklepy akceptujące paypal oprócz zalando? :D
@SubsaharyjskaAlpaka: wd mnie krotkie portki to i sportowe buty ale co ja tam wiem, wojasa bardzo dawno temu kupilem, da sie jeszcze pięte naprawić u szewca
@SubsaharyjskaAlpaka: tyyyyyyyylkoooo nie do krótkichiiiich, niieeeee!!!!!111111 -Boszeee szczepan miałem zawał -yhyhhy pfff ppfpffff, przyśniło mi się że ktoś, he, he, założył krotkie galoty do mokasynów, na planecie Ziemi!!!!!! -boszeeeeee, przecież oni czegoś takiego nie robią, to pedalstwo -tak zgadzam
@SubsaharyjskaAlpaka miałem takie brązowe od Wojasa. Bardzo fajne, ale podeszwa zjechana i sznurowadła się przetarły. Coś koło półtora roku, dwóch lat noszenia dzień w dzień, więc jako tako.
#sct #krakow ludziom którzy nie widzą problemu ani dyskryminacji w strefie czystego transportu i sprowadzają problem do sebka w starym dieslu szkoda cokolwiek tłumaczyć, widać że jest tam za mało komórek pojąć problem który ich nie dotyczy bezpośrednio
https://www.zalando.pl/ochnik-sneakersy-niskie-black-oc912p00a-q11.html
Ujdzie? #zalando
Chciałem wojasa, ale 2 tygodnie dostawy to chyba z choinki spadli :)
źródło: e0ae381bb9844ed6907c885c11f6794f
Pobierzźródło: e1a42b9e524c40dcb5457d4a61163afb
Pobierzmiały być te od Wojasa, ale porąbało ich z przesyłką :)
źródło: a2db5f34929b4b158225d42440f8e7b0
Pobierzz kolei nie trafia do mnie but sportowy wyglądający jak F-35 z kolorowymi wstawkami ;) bez jaj
Komentarz usunięty przez autora
muszę wydać paypalem, bo tam mam środki :)
może są jeszcze jakieś sklepy akceptujące paypal oprócz zalando? :D
źródło: 3ae07f4e395c4dd6b6e840624ffcf378
Pobierzwkurzę się to pierdyknę mokasyny xD
-Boszeee szczepan miałem zawał
-yhyhhy pfff ppfpffff, przyśniło mi się że ktoś, he, he, założył krotkie galoty do mokasynów, na planecie Ziemi!!!!!!
-boszeeeeee, przecież oni czegoś takiego nie robią, to pedalstwo
-tak zgadzam
ciul, kupiłem te Wojasy, musiałem się z PayPala pozbyć $140 bo coś mi tam zostało od roku