Wpis z mikrobloga

#kononowicz
Wpis @clowncore zainspirował mnie do zadumy i jestem ciekawa jak to wygląda u innych. Udajecie przed rodziną/znajomymi, że nie kojarzycie Uniwersum lub innych tematów z Internetów?
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@clowncore +144
OHUI XD

Dzwonię do mojej matuli. Gadamy o sprawach bieżących, a ona w pewnym momencie do mnie: "@clowncore, pamiętasz tego Krzysztof Kononowicza, co mi go kiedyś pokazywałeś jak startował na prezydenta Białegostoku?" Poudawałem głupa przez chwilę, i mówię że "coś kojarzę, ale o co chodzi". Moja mama na
  • Odpowiedz
@Sylwike: Co mam udawać, że nie widziałem Kononowicza w 2006 roku w początku historii youtuba, gdy prawa autorskie nie istniały w tym serwisie i youtube wręcz na nim wyrósł? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie mam 20 lat i doskonale pamiętam.
  • Odpowiedz
@Sylwike: Hymn bombasu (legendarny dzwonek majora ofc) mam ustawiony na dzwonek telefonu, co przez lata prowadziło do różnych ciekawych i spontanicznych interakcji :) Moja dziewczyna swego czasu też lubiła oglądać parę prezydencką, ale to było jeszcze w 2017tym, im dalej w las tym mniej ją to bawiło, mnie zresztą też. Podsumowując to nigdy się z tym nie kryłem, i zdarzało mi się cytować knura czy szczura jak sytuacja pasowała ;)
  • Odpowiedz
@Sylwike: Kiedyś był tu Mirek którego staroszkolna mama zapoznała z Uniwersum więc to zaczyna przechodzić z pokolenia na pokolenie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Sylwike: Ja nie wiele poruszam tematu, ale moja ta blizej mnie rodzina ostatnio przy stole powiedzieli, ze mam zalobe, bo kononowicz umarl. Sami sie dowiedzieli ja im nic nie mowilem. Czasami rzuce jakims "ugulem" "cale te" albo dodam "sie" na koncu zdania. Najczesciej jednak mowie "Szanowne panstwo, kochani moi"
  • Odpowiedz
@Sylwike: tak gwoli wyjaśnienia - moi znajomi albo wiedzą że siedzę w tym uniwersum, albo sami w nim siedzą xD Jeśli chodzi o moją matulę - po prostu bywa zajebiście dociekliwa, a mi nie chciało się jej tłumaczyć skąd tyle o tym wszystkim wiem xD
  • Odpowiedz