Aktywne Wpisy

wesola_loserka +89
Razem z mężem ulegliśmy namowom naszych rodziców i zrobiliśmy sobie 3 dzieci. Teraz zaczęły się problemy, bo rodzice obiecywali pomoc finansową i opiekę, żebyśmy mogli normalnie żyć i teraz się z tego wycofują. Czujemy się oszukani i myślimy o pozwaniu ich do sądu. Co myślicie?
#demografia #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
#demografia #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow

ItsyBitsyPajonk +196
Nitka na najsmaczniejsze długopisy do obgryzania. Ja zacznę. Klasycznie - długopis BIC.
Najlepszy aromat i stosunek jakości obgryzania do ceny. Dodatkowym atutem jest zatyczka, którą można gryźć osobno.
#glupiewykopowezabawy
Najlepszy aromat i stosunek jakości obgryzania do ceny. Dodatkowym atutem jest zatyczka, którą można gryźć osobno.
#glupiewykopowezabawy

źródło: bic
Pobierz
Wpis @clowncore zainspirował mnie do zadumy i jestem ciekawa jak to wygląda u innych. Udajecie przed rodziną/znajomymi, że nie kojarzycie Uniwersum lub innych tematów z Internetów?
https://wykop.pl/wpis/81029915/ohui-xd-dzwonie-do-mojej-matuli-gadamy-o-sprawach-
Dzwonię do mojej matuli. Gadamy o sprawach bieżących, a ona w pewnym momencie do mnie: "@clowncore, pamiętasz tego Krzysztof Kononowicza, co mi go kiedyś pokazywałeś jak startował na prezydenta Białegostoku?" Poudawałem głupa przez chwilę, i mówię że "coś kojarzę, ale o co chodzi". Moja mama na
źródło: b872317185618547e6c31e5709a5b673c2d0af3a5a36e6e30baa0a1072be6092,w800
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Kabee: Chyba kazdy normalny tak mial.