Wpis z mikrobloga

@jedlin12: To warto było nawet jak to nie jest legit. Choć ja stawiam, że jest. Czekaj na zdanie tego kolegi co ci go wcześniej wskazałem. Tak wrzuć zdjęcie wszystkich metek ze środka koszulki. To powinno trochę pomóc;)
  • Odpowiedz
Wyhaczyłem w Lumpie koszulkę NBA Brooklyn Nets. Wszystko fajnie, tylko nie jestem pewien co do jej autentyczności. Czy to podróba i czy jesli tak to jakaś sensowna?

@jedlin12: Naprawdę kupujesz koszulkę w lumpie pewnie za jakieś grosze i martwisz się o jej autentyczność? xD Chyba, że jesteś jednym z tych raków co chodzą do lumpa i później to wszystko sprzedają w internecie.
  • Odpowiedz
  • 0
@Cztero0404: Nie ukrywam, nie wszystko co kupuje chcę zachować dla siebie. Czasami oddaje znajomemu, czasami zatrzymuje, a jako że fanem NBA nie jestem i to nie mój rozmiar, to może ktoś inny kupi, a ja parę groszy zarobię. Nie wiem co w tym złego ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
a jako że fanem NBA nie jestem i to nie mój rozmiar, to może ktoś inny kupi, a ja parę groszy zarobię. Nie wiem co w tym złego

@jedlin12: To po ch#! kupiłeś. Nie, to jest zdecydowanie coś złego ponieważ między innymi dzięki takim ludziom jak ty ciuchy w lumpach są droższe. Już nawet nie pisząc o tym, że tam często kupują ludzie którzy nie mają pieniędzy i zabieracie im
  • Odpowiedz