Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Planujemy z narzeczoną ślub ale ciągle się kłócimy i to bardzo mocno, zazwyczaj o pierdoły, są wieczne łzy i wzajemne pretensje, ostatnio mają miejsce nawet reakcje fizyczne ze strony rozowej (lekkie uderzenie). Zarzucane jest mi milczenie i uciekanie w samotność, z kolei różowa nie daje mi kawałka prywatnej przestrzeni i chce rządzić i wydawać polecenia. Zawsze robię źle to i tamto. Nie chce się zgodzić na wzajemna terapię. Co robić? #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: Małżeństwo do końca życia, mordo.

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 61
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Planujemy z narzeczoną ślub ale ciągle się kłócimy i to bardzo mocno, zazwyczaj o pierdoły, są wieczne łzy i wzajemne pretensje, ostatnio mają miejsce nawet reakcje fizyczne ze strony rozowej (lekkie uderzenie). Zarzucane jest mi milczenie i uciekanie w samotność, z kolei różowa nie daje mi kawałka prywatnej przestrzeni i chce rządzić i wydawać polecenia. Zawsze robię źle to i tamto. Nie chce się zgodzić na wzajemna terapię. Co robić?

@mirko_anonim
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:
Odejść. Jakakolwiek agresja fizyczna powinna być końcem każdego związku. Po kilku latach będzie tylko gorzej bo ludzie raczej się nie zmieniają a motylki w brzuchu zdechną. Terapia jest oki ale po latach kiedy chce się zwalczyć jakiś problem, jeżeli już na początku związku jest źle to później będzie tylko gorzej.
  • Odpowiedz