Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Planujemy z narzeczoną ślub ale ciągle się kłócimy i to bardzo mocno, zazwyczaj o pierdoły, są wieczne łzy i wzajemne pretensje, ostatnio mają miejsce nawet reakcje fizyczne ze strony rozowej (lekkie uderzenie). Zarzucane jest mi milczenie i uciekanie w samotność, z kolei różowa nie daje mi kawałka prywatnej przestrzeni i chce rządzić i wydawać polecenia. Zawsze robię źle to i tamto. Nie chce się zgodzić na wzajemna terapię. Co robić? #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: Małżeństwo do końca życia, mordo.

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 61
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mkarweta: weźcie na tej stronce od anonimowych dodajcie jakies F.A.Q. gdzie jednym z pytań będzie "czy powinieneś poślubić kobietę która tobą gardzi, nie chce współpracować i stosuje wobec ciebie p-----c?"

a do OPa: tym razem skończy się na warnie. następnym razem użyj opcji "szukaj". temat zamykam.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim rozstać się, bo wyobraź sobie, że te kłótnie będą do końca życia, do końca twoich dni zaczepki, agresja, kłótnie. A nawet coraz częściej i coraz to gorsze sytuacje. Wyzwiska i uderzenia. Chcesz tak żyć przez najbliższe 30 lat?
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ostatnio byłem z przyjacielem i jego narzeczoną na degustacji przygotowanej przez salę, na której organizują wesele. Było tam około 40 osób, a 3/4 par darły do siebie mordy, wyzywały się i o wszystko kłóciły. Tak sobie wtedy pomyśleliśmy, po co ludzie w ogóle biorą ślub, skoro dyskusja o kolor serwetek przeradza się w wyzwiska i krzyk :D Więc tak jak wspomniał @Szczuroskoczek_ na pewno będzie lepiej ( ͡
  • Odpowiedz