Wpis z mikrobloga

w memie chodzi o to ze ludzie robią się złośliwi jeśli coś osiągniesz.

@szynszyla2018: p---------e w podniebienie. Wszystko zależy od ludzi zarówno po jednej, jak i po drugiej stronie.
Sam mam wśród znajomych ludzi, którzy osiągnęli sukces i jedni są do rany przyłóż i o wszystkim na luzie z uśmiechem możesz sobie pogadać, a drudzy pełni pychy i cwaniactwa. Zgadnij których jestem skłonny obrzucić inwektywami ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz
@szynszyla2018: Z moich obserwacji wynika, że jest zupełnie inaczej. Często to ludzie, którzy zaczynali bardzo nisko i odnieśli sukces mają o sobie wręcz boskie mniemanie. Doskonale widać to na tagach np. programista 15k. Może jesteś jednym z tych narcyzów, który podlewą swoje ego legendami o własnej niezwykłości, a np. zudowali się na plecach swoich rodziców albo zwyczajnie mieli szczęści co do branży i światowej koniunktury.
  • Odpowiedz
w memie chodzi o to ze ludzie robią się złośliwi jeśli coś osiągniesz.

@szynszyla2018: nie wiem wśród jakich ludzi się obracasz, a może sukces to dla ciebie katowanie E36 pod blokiem - w normalnych warunkach tak po prostu nie jest, więc nikt normalny się z tym nie utożsamia
  • Odpowiedz
  • 0
@Wap30 sorry ale innych ludzi nie znam. Wśród mnie każdy chciał mnie uj3bac. Od rodzinki a kończąc na typow na studbaza. A no i jeszcze znajomi ze studbaza co uważają że oczywiście wszystko po znajomości.
  • Odpowiedz
  • 0
@szynszyla2018: Chyba miarą płytkości, egocentryzmu i buractwa, bo miarą sukcesu jest poziom satysfakcji umiejętność czerpania radości z celów zrealizowanych dla siebie a nie na pokaz.
  • Odpowiedz
musi być ciężko żyć z tak toksycznym podejściem

@Zoriuszka: Z takim, że ludzie którzy sami nic nie potrafią p------------ą się do tych, którzy coś robią ze swoim życiem?
  • Odpowiedz
  • 0
a kto powiedział że na pokaz? Możesz być skromny a i tak będziesz kogoś w------c

@szynszyla2018: Czyli właśnie stwierdzasz że bredzisz, potwierdzając że to nie miara sukcesu i jest od niego niezależna, czyli potwierdzasz tylko moje słowa. ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz