Aktywne Wpisy

vieniasn +50
teraz zmieniły się patusy pod blokiem na takie z głośnikiem bluetooth i zrobili sobie regularną imprezę z darciem mordy i muzyką
byle do jesieni
byle do jesieni

źródło: temp_file6725136559304648574
Pobierz
pyszniarz +2
No ja p------e, 274 myśli że trzeba puszczać typa co wjechał na pas wyłączony z ruchy (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#prawojazdy #polskiedrogi #kierowcy
#prawojazdy #polskiedrogi #kierowcy

źródło: Untitled
Pobierz
Kompromitacja ułomka
źródło: comment_1672653490hnDDVHjz7CYY7MwtAvdPbf
PobierzJa się w tibii nauczyłem, ale miałem wtedy świeższy umysł.
@Whirrun: ja bym choć czytać chciał, ale dla mnie to taki przedmiot że co nie zapamiętam to zaraz zapomnę
Pamiętam jak się liczyło jakieś dziwne zadania z fizyki z przed paru lat a jak przeczytam czym się past simple od perfect różni to po 2 dniach nie pamiętam
Rel
Tak samo mam
Taka prawda
Brutalne
@JanNaj358: nie przejmuj sie, polowa wyspiarzy tez nie wie. Konsumuj treści po angielsku, ja sie nauczylem sporo za dzieciaka ogladajac angielski cartoon network ;) czytaj, ogladaj jakies proste programy w TV, bardzo duzo z tego wyciagniesz.
Ważne żeby przekazać co chcesz różnymi słówkami. To jakby czepiać się ukrainca że źle coś wymawia mimo pełnego zrozumienia
@Kresse: jeszcze jak. ja się nauczyłem grając w WoWa głównie z Serbami, którzy płynnie śmigali po angielsku xD seriale z napisami też dużo pomagają, YT, tłumaczenie słów piosenek, reddit, ogólnie otoczenie się językiem i wyłapywanie znaczenia z kontekstu
a szkoła? jakieś wkuwanie na pamięć rzeczy o których nawet native'y nie maja pojęcia, no litości. amerykaniec na reddicie napisze "would