Aktywne Wpisy
Operator_imadla +12
Jakie są zalety dojeżdżania do pracy/szkoły komunikacja miejską zamiast własnym autem?
frow +142
Podziwiam ludzi, którzy wyprowadzają swoje czworonożne fafiki na spacer mimo złej pogody. Jak z rana idę do pracy z ledwie otwartymi oczami, mijam sąsiada wracającego już ze spaceru z pieskiem. Wtedy myślę sobie, że nawet w razie gorączki, złego samopoczucia, kataru, bólu głowy, piesio musi wyjść za potrzebą. Jest to poświęcenie warte uznania.
#koty #psy
#koty #psy
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#nocnerozkminy #rozkminy #kiciochpyta #atycomyslisz #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #rozmyslania
@ojaadaj20: O, właśnie. Miałem iść papier kupić, dzięki! :D
Wspólne konto bankowe jest złe, bo:
- niszczy następny filar prywatności (a po co to kupiłeś/aś! Tylko na głupoty tracisz! A co oznacza ten cocomo na liście transakcji!)
- obniża morale i chęć do pracy (brak pełnej możliwości dysponowania własną
@ojaadaj20: Nigdy nie dam dostępu do żadnego mojego konta komuś innemu. Nawet żeby to był sam papież.
@ojaadaj20: pomyśl praktycznie o intercyzie. Może się opłacać i zmniejszyć ryzyko. A z Twoich wypowiedzi wnioskuję: chłop zarabia więcej tylko dlatego, bo ja się poświęcam dla domu (btw. napisałaś, że nie chcesz dzieci), a potem będzie mnie szantażował finansowo. Jeżeli obawiasz się, że ktoś może Cię w przyszłości oskubać, to Ty masz problem z zaufaniem.
A co do małżeństwa to myślę, że to przeżytek,
jeżeli to 2000 i 20000 to jednak warto pomyśleć, bo zawód tej drugiej osoby może być ryzykowny. Poza tym, to w dużej części pieniądze tej osoby, która i tak się nimi dzieli w małżeństwie.
ja to widzę tak: jeżeli jesteście w stanie ze sobą wytrzymać kilka lat i sobie