Wpis z mikrobloga

@Czoso: Nie wiem czego Stanowski szuka w tych wyborach pozując na błazna i freaka, skoro w tej kategorii nigdy nie przebije takich okazów jak Braun, Senyszyn, Maciak czy Mentzen XD
  • Odpowiedz
@Czoso: Nie wiem czego Stanowski szuka w tych wyborach pozując na błazna i freaka, skoro w tej kategorii nigdy nie przebije takich okazów jak Braun, Senyszyn, Maciak czy Mentzen XD

Myślę, że to raczej kwestia pokazania się i liczenie na coś więcej w przyszłości. Chce ewidentnie wejść na serio do polityki. Podejrzewam, że zobaczymy go jako poseł po następnych wyborach.
  • Odpowiedz
@Marekexp drugie to kwestia jego targetu. Gość dostał za darmo ekspozycję na Mariuszy z Brighton którzy jeszcze go nie oglądają. Wszedł w tyłek Republice która go zachwala teraz. To dobrze bo znowu kanibalizują sobie elektorat i dopóki się nie połącza będą słabi.

Sytuacja rozwiąże się jak będzie wiadomo za kim Stanowski się opowie w drugie turze.
  • Odpowiedz
  • 11
@eloyard Najbardziej merytoryczne odpowiedzi przeplatane beką, bez populizmów, prosty język dostosowany do odbiorcy, przecież ona była tam szefem na każdej płaszczyźnie niezależnie na jakim poziomie ironii rozpatrujemy tę sytuację xD
  • Odpowiedz
@Chaqq przecież to nie casting do klubiku dyskusyjnego starych komuchów, tylko debata na prezydenta - Senyszym w tych zawodach jest z definicji bez sensu, bo jej prezencja jest tragiczna, a w Polsce to jest 3/4 zadań prezydenta. Ma nie być z mordy ostatnim ogrem na bagnie i nie brzmieć jak szlifierka kątowa z zatartym łożyskiem.
  • Odpowiedz
  • 10
@eloyard to nie wybory miss Polonia idąc Twoim rokiem rozumowania ( ͡º ͜ʖ͡º) Uważam, że pani profesor ma najwyższe możliwości intelektualne ze stawki co udowodniła w piątek. Wyobraź sobie Senyszyn rozmawiającą z Trumpem w gabinecie owalnym, wykupiłbym PPV XD
  • Odpowiedz
@Chaqq nie wiem jakie są jej możliwości intelektualne, bo swoim skrzekotem skutecznie uniemożliwia wysłuchanie na tyle długo, żeby to zweryfikować - ergo, nie nadaje się na prezydenta.
  • Odpowiedz