Z ciekawości przeglądałem stare zdjęcia i jestem trochę w szoku jak mocno mi się udało schudnąć przed rok Zacząłem odchudzanie 08.04.2024 roku Waga początkowa:100KG Waga końcowa:78KG(stan na dzień 12.04.2025) Co zrobiłem, że tyle schudłem ? Głównie to mocne ograniczenie fast foodów, słodyczy a jak już mnie brało na coś niezdrowego, to robiłem dzień niezdrowego żarcia, ale potem to spalałem. Uczęszczałem też na treningi krav magi, które też mi sporo pomogły spalać KCAL i bardzo dużo jazdy rowerem(potrafiłem na strzał zrobić 25km i tyle samo na drugi dzień) Wiem, że #chwalipost ale jakoś miło dla psychiki jak się widzi różnicę Dla porównania zdjęcia z 2024 roku i 2025 roku
@romek898: Zależy. Jak zacząłem jeździć to przy takim wyniku płuca wypluł. Potem rekreacyjnie 25 to nie wyczyn, oczywiście bez spiny, swoim tempem i co najważniejsze - po równym, bo wzniesienia dają w kość. A potem coraz więcej i więcej....
na trasy krótsze niż 100km to roweru z garażu mi się nie chce wyciągać
@Pan_Kielonek: Na 25km lajtowym tempem w 1:10h to mi się nawet ubierać nie opłaca bo lajtowe tempo w 1:10h daje minimum 40km. A takie 100km to tak no, można ale tylko jak mało czasu po pracy jest albo jakieś bieganie jeszcze wpada po rowerze, bo tak to to też bez sensu.
Zacząłem odchudzanie 08.04.2024 roku
Waga początkowa:100KG
Waga końcowa:78KG(stan na dzień 12.04.2025)
Co zrobiłem, że tyle schudłem ?
Głównie to mocne ograniczenie fast foodów, słodyczy a jak już mnie brało na coś niezdrowego, to robiłem dzień niezdrowego żarcia, ale potem to spalałem. Uczęszczałem też na treningi krav magi, które też mi sporo pomogły spalać KCAL i bardzo dużo jazdy rowerem(potrafiłem na strzał zrobić 25km i tyle samo na drugi dzień)
Wiem, że #chwalipost ale jakoś miło dla psychiki jak się widzi różnicę
Dla porównania zdjęcia z 2024 roku i 2025 roku
źródło: image
Pobierz@Ruchenstein-Boltzman No mało to na pewno też nie jest.
Komentarz usunięty przez autora
@romek898: Zależy. Jak zacząłem jeździć to przy takim wyniku płuca wypluł. Potem rekreacyjnie 25 to nie wyczyn, oczywiście bez spiny, swoim tempem i co najważniejsze - po równym, bo wzniesienia dają w kość. A potem coraz więcej i więcej....
@SzeryfInternetuff propsy, top robota!