Aktywne Wpisy

wykop +127
W związku z prawomocnym wyrokiem Sądu Apelacyjnego w Warszawie publikujemy przeprosiny na Stronie Głównej serwisu. Nie zgadzamy się z tym orzeczeniem, ale w pełni respektujemy obowiązki, które nałożył na nas sąd.
Wyjaśnienie sprawy:
Przyczyną postępowania były dwa znaleziska opublikowane przez użytkowników Wykopu, zawierające linki do artykułów zamieszczonych na portalu INNPoland.pl. Wykop.pl nie był więc źródłem zakwestionowanych materiałów – udostępniono je wyłącznie w formie odnośników przez użytkowników, wraz z ich komentarzami.
Co istotne, redakcja INNPoland.pl
Wyjaśnienie sprawy:
Przyczyną postępowania były dwa znaleziska opublikowane przez użytkowników Wykopu, zawierające linki do artykułów zamieszczonych na portalu INNPoland.pl. Wykop.pl nie był więc źródłem zakwestionowanych materiałów – udostępniono je wyłącznie w formie odnośników przez użytkowników, wraz z ich komentarzami.
Co istotne, redakcja INNPoland.pl
marian-pxzz +488
Zacząłem odchudzanie 08.04.2024 roku
Waga początkowa:100KG
Waga końcowa:78KG(stan na dzień 12.04.2025)
Co zrobiłem, że tyle schudłem ?
Głównie to mocne ograniczenie fast foodów, słodyczy a jak już mnie brało na coś niezdrowego, to robiłem dzień niezdrowego żarcia, ale potem to spalałem. Uczęszczałem też na treningi krav magi, które też mi sporo pomogły spalać KCAL i bardzo dużo jazdy rowerem(potrafiłem na strzał zrobić 25km i tyle samo na drugi dzień)
Wiem, że #chwalipost ale jakoś miło dla psychiki jak się widzi różnicę
Dla porównania zdjęcia z 2024 roku i 2025 roku
źródło: image
Pobierz@Ruchenstein-Boltzman No mało to na pewno też nie jest.
Komentarz usunięty przez autora
@romek898: Zależy. Jak zacząłem jeździć to przy takim wyniku płuca wypluł. Potem rekreacyjnie 25 to nie wyczyn, oczywiście bez spiny, swoim tempem i co najważniejsze - po równym, bo wzniesienia dają w kość. A potem coraz więcej i więcej....
@SzeryfInternetuff propsy, top robota!