Wpis z mikrobloga

@GibolXD: faktycznie ma ciekawe życie gdy my siedzimy na wykopie tak jak wczoraj pisał. On w tym czasie kłócił się z karyną o rozmrażanie mięsa w umywalce xd to ja już wolę tutaj siedzieć
  • Odpowiedz
@GibolXD @sperg44 dlaczego ona ciągle na niego krzyczy, obraża i wyzywa?

W tamtych shotach z auta zaczęła pierwsza krzyczeć. Tutaj jest dokładnie to samo: robi awanturę i podnosi głos xD

@NatalieWayne weź idź na jakąś terapię i daj @SebaWayneFAS chwilę spokoju psychicznego.

On cię nie wyzywa ani nie obraża, a ty jako pierwsza zaczynasz sie sapać i to o byle co XD Takie zachowanie naprawdę wymaga pracy nad
  • Odpowiedz
@etepetete: o gustach się nie dyskutuje, ale wydaje mi się, że dziany gość nie będzie chciał mieć u boku tak wulgarnej dziewczyny. No chyba, że jakiś patologiczny zwyrol. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@etepetete: bo właśnie ktoś dziany czy lepszy od niego (a o to nie jest trudno) tak łatwo się nie da podporzątkować jak na mameja,.bo będzie miał więcej pewności siebie, on wie, że gdy go kopnie to innej już nie znajdzie, lepsi od niego (a jest to zdecydowana większość mężczyzn XD) ma zawsze alternatywe poznania kogoś nowego. To jest zwyczajnie wygoda i lenistwo z jej strony, znalazła bardzo łatwy cel i
  • Odpowiedz
@ElMurano: Ciekawa teoria.Tylko w realnym świecie często sie słyszało lub czytało na temat kobiet manipulantek,które starych,bogatych dziadów na dupe zlapały i do cna oskubały.Intersowalem sie kiedyś tematem fame fatale i czytałem wyznania tych cwaniar,często w gazetach typu kobra,zbrodnia i kara lub w detektywie.Więc wiem że na spokojnie by temat ogarneła a i pewnie o tym wie bo chyba nie raz już dostawała na bank propozycje matrymonialne lub inne od dzianych
  • Odpowiedz
@kfff: Tak.2w1.Dawanie za pieniądze udając szukanie prawdziwej miłości wśród bogatych ale nie zwyroli a raczej starszych chłopów szukający młodą cieliczke to przytulania z happy endem dla pełnego wora.Niska samoocena? Nie ona.Nie z tym atencyjnym parciem publicznym,arogancją i chamskim prostactwem połączonym z patologiczną wulgarnością.Ciekawią mnie naprawde powody,że ona z nim siedzi.Może jakieś haki jeden na drugiego lub pranie kasy...no bo jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi przeważnie o kase
  • Odpowiedz
Niska samoocena? Nie ona.

@etepetete: Ona może być gdzieś w środku bardzo zakompleksiona. Plus to, jaki wykonuje zawód. Pewnie wielokrotnie ludzie, którzy ją poznawali, wymieniali porozumiewawcze spojrzenia kpiąc z jej profesji. To musi być bardzo bolesne. Woli poczciwego Sebę, pomiatanie nim i dominację, niż podporządkowanie się pewnemu siebie facetowi.

Może jakieś haki jeden na drugiego lub pranie kasy...

Też możliwa opcja.
  • Odpowiedz