Aktywne Wpisy

nonOfUsAreFree +90
Rozwiążmy to raz na zawsze
#wladcapierscieni
#wladcapierscieni
źródło: 0e0ac0341ec0eb588119b7c97f82f1a4
Pobierz
elgebar +9
polskie gastro to taka patologia, że jeść mi się odechciało. 82 zł za 2 takie porcje w kabarecie (╯°□°)╯︵ ┻━┻ #lublin #gastronomia
źródło: polskiegastro
Pobierz

Co za śliski zakłamany typ, nie wiem jak wy kuce możecie go popierać
@MamGrzybiceStop: nie klamal durniu. Przyjelismy jako polska 8 tys imigrantow z dotknietych wtedy fala uchodźców wloch i grecji a nie niemiec. Lacznie relokowano 160
@BoskiPrototyp: Typie, ale rozumiesz ze on mowil, ze walczyli z relokacja a ich przyjeli? Czyli nadal klamal, bo PO na wszystko sie ladnie zgodzila, i jak z kims walczyla to tylko z opinia ludzi, ktorzy byli temu przeciwni.
Komentarz usunięty przez autora
@MamGrzybiceStop: I co w zwiazku z tym?🤔 Co takiego sie stalo ze przyjelismy 8 tys ze 160? Ty nie za bardzo ograniasz jak dziala UE, tak samo pewnie g...wno wiesz o pakcie migracyjnym. Bo to wlasnie krajom granicznym UE najbardziej powinno zalezec na jego wprowadzeniu. Relokacje nie dotycza panstw wewnetrznych UE tylko takich jak Polska Włochy Hiszpania
@BoskiPrototyp: Chlopie jak ja matematyki na studiach troche mialem to jakies tam podstawy jednak znam.
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: EF5KAvKWwAAsnxT
Pobierz@MamGrzybiceStop: nie widziałem jeszcze, żeby ktokolwiek był na tyle niepoważny żeby twierdzić, że Trzaskowski nie kłamie w tej kwestii, a żeby w pierwszej turze głosować na Trzaskowskiego to trzeba mieć tak samo siermiężny gwóźdź w mózgu, co głosując na Mentzena, i każdy się z tym zgodzi. Nie szukaj ratunku w Trzaskowskim, bo żadnego tam nie
@MamGrzybiceStop: co studiowałeś ze nie rozumiesz co to sarkazm i metafora???🤔🤣🤣🤣