@pcela: wyglada że jest mail na stronie ambasady, jak mi powiesz jak mam potwierdzić, że na pewno Katar to wyślę do nich mail z pytaniem dlaczego nie szanują prawa w Państwie w którym pełnią misję dyplomatyczna ( ͡°͜ʖ͡°)
Ambasadorzy i inni wyslannicy dyplomatyczni ambasad mają absolutnie w----------e w przepisy ruchu drogowego. To nie jest jakiś jednostkowy przypadek, to jest bardzo częste. Z chęcią bym zobaczył odcinek samochodozy z ich udziałem ( ͡°͜ʖ͡°)
W USA kilka milionów jakiemuś krajowi ściągnęli z ich "pomocy" dla tego kraju za mandaty ich ambasadora xD. Ale to był rekordzista. Tak czy siak mandaty na
Nie wszyscy pracownicy ambasad mają immunitet dyplomatyczny.
@pcela: nie musisz mieć immunitetu dyplomatycznego żeby jeździć tym samochodem. A każdy pracownik jadący takim samochodem ma wysrane na mandaty bo ich nie płaci.
no czyli mu wszystko wolno to dobrze myśli
Nie wszyscy pracownicy ambasad mają immunitet dyplomatyczny.
Zwłaszcza że 111 nie mieści się w żadnym z publicznie znanych zakresów.
Na Wikipedi jest spis kodów państw na tablicach dyplomatycznych
https://pl.wikipedia.org/wiki/Tablice_rejestracyjne_w_Polsce
Ambasadorzy i inni wyslannicy dyplomatyczni ambasad mają absolutnie w----------e w przepisy ruchu drogowego. To nie jest jakiś jednostkowy przypadek, to jest bardzo częste. Z chęcią bym zobaczył odcinek samochodozy z ich udziałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W USA kilka milionów jakiemuś krajowi ściągnęli z ich "pomocy" dla tego kraju za mandaty ich ambasadora xD. Ale to był rekordzista. Tak czy siak mandaty na
@pcela: takich imigrantów co się szybko asymilują nam potrzeba :)
@pcela: nie musisz mieć immunitetu dyplomatycznego żeby jeździć tym samochodem. A każdy pracownik jadący takim samochodem ma wysrane na mandaty bo ich nie płaci.