Wpis z mikrobloga

@Geralt678: Podziwiam cię, że masz ciągle siłę zagadywać. Ja w przedziale 18-26 podrywałem 40 dziewczyn i dziś żołądek pochodzi mi do gardła na samą myśl, żebym miał podchodzić do jakiejś laski(a dziś lvl 34), co gorsza mam PTSD od tego, dobrze pamiętam podrywy i przypominają mi się prawie codziennie, traumatyzują mnie te wspomnienia. Masz silną psychikę, kiedyś ci się uda.
  • Odpowiedz
@Geralt678 Natura miras nic z tym nie zrobisz ¯_(ツ)

Julka oczywiście zlala mnie i powiedziała że ma chłopaka.

Jak ja dobrze znam ich te wymówki gdy za młodu sam podbijałem do różowych, tak najlepiej dla nich jest spławić nieatrakcyjnego przegrywa, dziś już wiem, by tak gadały bym jak najszybciej sie od oddalił ¯_(ツ)
  • Odpowiedz
  • 2
@straggler2: Bez kitu już mi się nie chce zagadywać odnoszę wrażenie że Laski wogole nie chcą się poznawać jedynie chyba z chadami,ewentualnie na imprezie wśród znajomych.
  • Odpowiedz
@Pan_od_Internetu: jeszcze trend PUA istnieje? Zagaduj dalej, ja mając już teraz 30+ bardzo dobrze wspominam okres zagadywania, dziś widzę że niektóre sytuacje były creepy ale dużo mi to dało w życiu. W sumie mając 16-17 lat to wszedłem w te tematy poprzez wykop właśnie
  • Odpowiedz
@Geralt678: Zaczepiasz obce osoby i udajesz ich kolegów. Nawet gdybyś był Chadem, to laska musiałaby mieć w cipie włączonego lusha na maksymalnych obrotach, by chcieć z tobą gadać. Pua nie działa. Wpisz sobie na youtube: "pua cringe" i obejrzyj wszystko. To zawsze tak wygląda. Nagrania z sukcesem w podrywie to ustawki.
  • Odpowiedz