Wpis z mikrobloga

• 1
@SuperBasshunters: 2 litry benzyna, 252KM. Prowadzi się świetnie i na brak mocy nie mogę narzekać 😉 choć w drugim aucie mamy ponad 300KM i czuć różnicę, to jako drugie auto w domu sprawdzi się wyśmienicie.
  • Odpowiedz
  • 0
@UFO_nas_nie_zgwalci: bieda jest w ogłoszeniach, sześć cylindrów w benzynie, z fakturą i w turasie jest ciężkie do znalezienia. Może na koniec roku wymienimy drugie auto na 340i, to będziemy mieć auto do trochę większej zabawy
  • Odpowiedz
  • 1
@Philosohero: jak znudzi mi się seria, to podjadę gdzieś sprawdzić ile na czipie da się zrobić bez większych modyfikacji

@efceka W sumie normalnie, mam adaptacyjne światła w drugim aucie i nie wydaje mi się aby lasery świeciły jakoś dużo mocniej

@r5678 Wydaje mi się, że policja nie jeździ piątkami touring
  • Odpowiedz
@wykopowy-znawca-expert
@jayandrew: czemu w PL panuje taki dziwny zwyczaj, że ludzie nie wypisują po prostu normalnego oznaczenia modelu, np 540i, 520d, 530i itp tylko pojemność silnika i hp? XD wstydzicie się niższych modeli w nowym samochodzie, czy o co chodzi? jak ktoś kojarzy oznaczenia to i tak będzie wiedział że to 530i.

O wiele łatwiej i czytelniej napisać 2022 G31 530i niż się bawić w litraż xD

Widzę to
  • Odpowiedz
  • 0
@drahtzieher: ja nie znam się na dziwnych oznaczeniach modeli wszystkich marek samochodów. Jest jakieś audi 45 tfsi, to mi nic nie mówi. A jak dostanę wielkość silnika, ilość KM to jest o wiele łatwiej dopasować auto do jakieś kategorii mentalnej
  • Odpowiedz