Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dan777 Trzaskowski zorganizował debatę 20 na którą zaprosił wszystkich o 18:20. Już samo to pokazuje co to za typ. I to pisanie fanboyow PO że on wygrał, przecież Biejat go tam zniszczyła akcja z flagą i tekstem „ja się nie wstydzę”, już nie mówię o Stanowskim.
  • Odpowiedz
@DorodnyTucznik: akcja z flagą to była tak mizerna powtórka z ostatnich wyborów, że ja nie wiem kto się na to łapie. Ale to i tak nie poprawia słabego występu Trzaskowskiego. Podobnie jak i Nawrockiego. We dwóch sobie klasycznie wojenki urządzali między sobą, odpowiedzi na pytania słabe lub w ogóle zignorowane.
  • Odpowiedz
Trzaskowski zorganizował debatę 20 na którą zaprosił wszystkich o 18:20

@DorodnyTucznik: A najlepszy był Mentzen, który o 14:00, 5 godzin wcześniej pisał na X, że nie da rady. Takiego prezydenta nam trzeba, jasnowidza.
  • Odpowiedz
już nie mówię o Stanowskim

@DorodnyTucznik: no ja też o nim nie mówię, bo szkoda mówić o tym błaźnie liczącym rowa pisowi na każdym kroku

na debacie za to mogło imponować chyba tylko Mariuszkom z Brajton
  • Odpowiedz
A najlepszy był Mentzen, który o 14:00, 5 godzin wcześniej pisał na X, że nie da rady. Takiego prezydenta nam trzeba, jasnowidza.

@lukaszw_: Pisał w odpowiedzi na pytania, czy pojedzie na debatę. Napisał też, że nie jest zaproszony. Nie ma tu niczego nielogicznego.
  • Odpowiedz