Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +78
Halo, halo, przed Wami #rozdajo trochę świąteczne, a trochę noworoczne, bo to właśnie na nowym roku się skupimy. Do zdobycia jest karta podarunkowa Allegro o wartości 100 zł!
A zasady są bardzo proste:
• Daj plusika.
•
A zasady są bardzo proste:
• Daj plusika.
•
źródło: Wykop-konkurs-apple-watch
Pobierz
witajswiecie +178

źródło: jp3gmd
PobierzHolders nigdy nie mowi o tym, ze masz trzymac BTC do smierci, to ty mylnie to zdefiniowales.
Natomiast ja osobiscie nie mam potrzeby wyplacac BTC, bo na to co chce / chcialem kupic mam pieniadze bez niego, ale to co ci zapewnia posiadanie Bitcoina to komfort psychiczny. Wiesz, ze zainwestowales rozsadnie i wartosc, ktora wypracowales jest zabezpieczona w czasie i dlugoterminowo bedzie zyskiwac wzgledem walut fiduracyjnych. Nie masz potrzeby
A kiedy? Gdzie jest ta granica która definiuje "hodlersa" i rozróżnia go od nie hodlersa?
Jesli masz juz jak ja na wlasnosc mieszkanie, auto itp. to jak wyzej napisalem - Bitcoin zapewnia ci komfort psychiczny i nie masz potrzeby zasadniczo nigdy go sprzedawac.
Co na moim miejscu myslisz, ze moge lepszego kupic?
Czyli jak ktoś inwestuje w btc aby zarobić na tym np 5 tys zł (taki ma cel) - to też jest hodlerem i taką osobę propsujesz?
Tak nakazywałaby konsekwencja logiczna
Co lepszego mozesz za niego kupić jesli juz masz dom, auto, fundusz awaryjny i na nic ci nie brakuje bez jego sprzedaży? Na co bys go wymienił lepszego?
Jak to za mało danych? Co to za
Jak ktoś chce zarobić 5 tys, to raczej nie ma wolnych 100 tys na inwestycję