Wpis z mikrobloga

• 0
@In_thrust_we_trust:

Holders nigdy nie mowi o tym, ze masz trzymac BTC do smierci, to ty mylnie to zdefiniowales.

Natomiast ja osobiscie nie mam potrzeby wyplacac BTC, bo na to co chce / chcialem kupic mam pieniadze bez niego, ale to co ci zapewnia posiadanie Bitcoina to komfort psychiczny. Wiesz, ze zainwestowales rozsadnie i wartosc, ktora wypracowales jest zabezpieczona w czasie i dlugoterminowo bedzie zyskiwac wzgledem walut fiduracyjnych. Nie masz potrzeby
  • Odpowiedz
  • 0
@In_thrust_we_trust: W momencie gdy twoj cel finansowy zostanie osiagniety. Jesli zainwestowales w Bitcoina po to, zeby kupic pierwsze mieszkanie i mozesz go sprzedac po to, zeby je kupic to spelniles swoj cel.

Jesli masz juz jak ja na wlasnosc mieszkanie, auto itp. to jak wyzej napisalem - Bitcoin zapewnia ci komfort psychiczny i nie masz potrzeby zasadniczo nigdy go sprzedawac.

Co na moim miejscu myslisz, ze moge lepszego kupic?
  • Odpowiedz
  • 0
@In_thrust_we_trust: Jak bedziesz online to czekam na odpowiedz, bo mi zrobiles wywiad a jestem ciekawy tylko odpowiedzi na to jedno pytanie. Latwo krytykowac czyjes decyzje bez wskazania alternatywy. Dasz jakas? Bo zwykle na tym etapie sie kazdy wykopek wyklada.
  • Odpowiedz
@jegertilbake:

W momencie gdy twoj cel finansowy zostanie osiagniety. Jesli zainwestowales w Bitcoina po to, zeby kupic pierwsze mieszkanie i mozesz go sprzedac po to, zeby je kupic to spelniles swoj cel.

Czyli jak ktoś inwestuje w btc aby zarobić na tym np 5 tys zł (taki ma cel) - to też jest hodlerem i taką osobę propsujesz?
Tak nakazywałaby konsekwencja logiczna
  • Odpowiedz
  • 0
@In_thrust_we_trust: Za mało danych. Moge jednak odpowiedziec na to pytanie, po tym jak odpowiesz na to ktore ci zadałem wyżej odnosnie alternatywy dla Bitcoina pierwszy.

Co lepszego mozesz za niego kupić jesli juz masz dom, auto, fundusz awaryjny i na nic ci nie brakuje bez jego sprzedaży? Na co bys go wymienił lepszego?
  • Odpowiedz