Zamówiłem w ciemno i nawet nie mam jak polecić tych zapachów, bo do mnie jeszcze nie dotarły, ale jeżeli ktoś chciałby się poczęstować, bo np. tak jak ja, nie ma możliwości nigdzie stacjonarnie poniuchać, to mogę odlać poniższe zapachy. Wszystkie po 2,0zł/ml (kupowałem po 1,95zł/ml, ale dla łatwiejszych obliczeń lekko podciągnałem:))
Do kompletu mogę polać posiadany już: Acqua di Parma Fico di Amalfi - tylko tutaj cena 2,1zł/ml, bo nie miałem wtedy darmowej przesyłki;p
Z racji ceny, to lałbym najchętniej od 10ml. Z drugiej strony sam wiem, że w ciemno na testy, to i 10ml może być czasami za dużo, a gdy zapach nie siądzie, to już kompletna katorga. Jeżeli dla kogoś to będzie kwestia rozstrzygającą i będzie wolał(a) po 5ml, to ewentualnie domówię dekanty 5ml.
Dolce.pl coś się ociąga z wysyłką, więc mam obawy, że realizacja, dopiero w następnym tygodniu.
Mam jakieś inne mainstreamowe smrody, które na spokojnie można znaleźć u innych potentatów perfumowych, ale może ktoś będzie chciał obadać i coś z nich. W wolnej chwili dorzucę listę w komentarzu, a może i się zmuszę do małego remanentu i wylistuję część posiadanych przeze mnie odlewek. Wszystkie pochodzą od sprawdzonych ludzi z tagu:)
Dekanty klasyka po 3zł, Wysyłka DPD/Inpost/GOŁOMP pocztowy(mam tylko 2, więc kto pierwszy ten lepszy, albo trzeba czekać, aż wrócą. Zasięg 2600km(do gór Ural starczy, ale GOŁOMP musi odpocząć, żeby wrócić)
Nie spodziewałem się, że tylu będzie chętnych i zamiast czuwać, co się dzieje, to tu tak to zostawiłem i sobie poszedłem. W razie czego koniec ml, teraz idę wywalczyć ml dla tych co się pozgłaszali na końcu. Sorry za nieogar:/
Hejo!
Zamówiłem w ciemno i nawet nie mam jak polecić tych zapachów, bo do mnie jeszcze nie dotarły, ale jeżeli ktoś chciałby się poczęstować, bo np. tak jak ja, nie ma możliwości nigdzie stacjonarnie poniuchać, to mogę odlać poniższe zapachy. Wszystkie po 2,0zł/ml (kupowałem po 1,95zł/ml, ale dla łatwiejszych obliczeń lekko podciągnałem:))
Acqua di Parma Mandarino di Sicilia
Acqua di Parma Bergamotto di Calabria
Acqua di Parma Mirto di Panarea
Do kompletu mogę polać posiadany już:
Acqua di Parma Fico di Amalfi - tylko tutaj cena 2,1zł/ml, bo nie miałem wtedy darmowej przesyłki;p
Z racji ceny, to lałbym najchętniej od 10ml. Z drugiej strony sam wiem, że w ciemno na testy, to i 10ml może być czasami za dużo, a gdy zapach nie siądzie, to już kompletna katorga.
Jeżeli dla kogoś to będzie kwestia rozstrzygającą i będzie wolał(a) po 5ml, to ewentualnie domówię dekanty 5ml.
Dolce.pl coś się ociąga z wysyłką, więc mam obawy, że realizacja, dopiero w następnym tygodniu.
Mam jakieś inne mainstreamowe smrody, które na spokojnie można znaleźć u innych potentatów perfumowych, ale może ktoś będzie chciał obadać i coś z nich. W wolnej chwili dorzucę listę w komentarzu, a może i się zmuszę do małego remanentu i wylistuję część posiadanych przeze mnie odlewek. Wszystkie pochodzą od sprawdzonych ludzi z tagu:)
Dekanty klasyka po 3zł,
Wysyłka DPD/Inpost/GOŁOMP pocztowy(mam tylko 2, więc kto pierwszy ten lepszy, albo trzeba czekać, aż wrócą. Zasięg 2600km(do gór Ural starczy, ale GOŁOMP musi odpocząć, żeby wrócić)
źródło: acqua di parma1
Pobierz