Wpis z mikrobloga

@bezzebnywampir: top gierka, przechodziło się za gówniarza po XX razy choć więcej czasu spędziłem w 2. Ogrywałem 2 lata temu trzecią część i śmiem twierdzić, że wcale się nie zestarzała pomimo 10 lat. Chyba najlepszy TPS na rynku.
  • Odpowiedz
pierwszy Max jest okej ale drugi to klasa, a jak dorwałem się do 3 to przez jedną nockę połknąłem.

@Dundes2136: Ten trzeci Max Payne to trochę byl taki jak przez palce. Niby zajebiście bo tytuł który znasz i lubisz, ale jednak coś nim było nie tak. Jakby to, że akcja działa się w Brazylii bodajże totalnie nie pasowało do 2 poprzednich części.
  • Odpowiedz
@Cztero0404: eee, no niee, właśnie z tą całą Brazylią to marketingowcy z-----i raczej niż sama gra. Giera była zajebista, bardzo w klimacie Maxa, jeszcze z zajebistymi retrospekcjami. To że w marketingu wyszła jakaś zmiana klimatu rozgrywki ogólna to tylko wina ludzi za to odpowiedzialnych. Ogólny klimat i atmosfera gry pasowały do Maxa.
No i gra się generalnie przez to nie sprzedała, a oni w deweloping włożyli chyba ze 100 milionów
  • Odpowiedz
Mi też się osobiście trójka nie podobała, klimat Brazyli jakoś mi nie pasował do Maxa, inny styl wstawek komiksowych. Jedynie na plus ulepszony system strzelania Max już nie może nosić jednocześnie 10000 rodzajów broni pod swoim plaszczem :D
  • Odpowiedz