Aktywne Wpisy

pogop +1220
16 września 1976 roku mistrz świata w pływaniu w płetwach kończył 13-milowy bieg treningowy w Armenii, gdy nagle usłyszał niepokojący dźwięk. Trolejbus przewrócił się przez ścianę zapory i wpadł do jeziora Erewan. 23-latek natychmiast wbiegł na miejsce zdarzenia, rozebrał się i zanurkował do zanieczyszczonej ściekami wody, aby uratować jak najwięcej ludzi.
Pomimo prawie zerowej widoczności, Karapetyan popłynął 15 stóp w dół (5 metrów), aby dotrzeć do trolejbusu, tylko po to, by odkryć,
Pomimo prawie zerowej widoczności, Karapetyan popłynął 15 stóp w dół (5 metrów), aby dotrzeć do trolejbusu, tylko po to, by odkryć,

źródło: temp_file7731716272100271928
Pobierz
mickpl +663
Wiem, że wielu kolekcjonerów kurnikowców zakłada, że z tym antyspekulacyjnym podatkiem od 3 mieszkania to zaraz ucichnie i tyle z niego będzie.
Otóż nie. Jak już temat chwycił to teraz będziemy go grzali do skutku.
Będziecie płacili progresywny, antyspekulacyjny podatek i będziecie szczęśliwi.
#nieruchomosci
Otóż nie. Jak już temat chwycił to teraz będziemy go grzali do skutku.
Będziecie płacili progresywny, antyspekulacyjny podatek i będziecie szczęśliwi.
#nieruchomosci
Wszyscy bioro udział co zostawio plusa! OSOBY KTÓRE WYTYPUJĄ DOKŁADNIE WYNIK I STRZELCÓW DOSTAJO KOD NA 100 ZŁ
Wśród obserwujących mój profil i mój tag #bartrozdaje wylosuje dodatkowe 100 zł
#rozdajo #mecz #pilkanozna #bartrozdaje #polakicebulaki #barcelona #realmadryt #espaniol #bayernmonachium #polska #crvenazvezda #reprezentacja #celtavigo #brest #laspalmas #mallorca #leganes #laliga #atleticomadryt #betis #benfica #valencia #atalanta #ligamistrzow #alaves #sevilla #polska #litwa #betis #dortmund #borussiadortmund
źródło: barcelona-v-dortmund-preview
Pobierz@bart88uk zawsze śmieszy