Wpis z mikrobloga

@pogodny_mis65: asmr jest bardzo różne i nawet wśród fanów dużo ludzi uważa że tzw. mouth sounds są z-----e, poszukaj sobie jakichś filmików trigger assortment, nożyczki albo mini butelki z wodą są spoko
Elec - @pogodny_mis65: asmr jest bardzo różne i nawet wśród fanów dużo ludzi uważa że...
  • Odpowiedz
@pogodny_mis65: dobrze, że asmr troszkę obumarło. Też nie rozumiem fenomenu; strasznie irytujące te szelesty, stukanie i drapanie po różnych materiałach. Blehhh
  • Odpowiedz
@GerwazyHeghen: ależ milusi ambiencik :) Kiedyś lubiłem muzykę ambientową i pamiętam, że były normalne utwory spowolnione x razy i brzmiały podobnie do tego co wrzuciłeś :) Jakiś losowy przykład z brzegu:
Soczi - @GerwazyHeghen: ależ milusi ambiencik :) Kiedyś lubiłem muzykę ambientową i p...
  • Odpowiedz
@pogodny_mis65:

Wszyscy dajecie mu linki z białym szumem, a przecież to jest zupelnie coś innego.
ASMR polega na przyjemnym uczuciu, które jest wywoływane przez różne bodźce zewnętrzne. U mnie na przykład jest to specyficzny dotyk i sposób mówienia do mnie. Ciężko to wytłumaczyć, ale najlepiej działają na mnie badania u lekarza. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ten
aepor - @pogodny_mis65: 

Wszyscy dajecie mu linki z białym szumem, a przecież to jes...
  • Odpowiedz
@pogodny_mis65: To bardzo zależy kogo słuchasz, tak jak z muzyką. Mnie releksują artystki z łagodnymi dzwiękami, chyba najlepsza była ASMR PPOMO w starych filmach jak jeszcze jej się chciało. To takie uczucie tak jakbym był usypianym dzieckiem.
  • Odpowiedz
@Anekito: Jak chodziłem do liceum to odsypiałem nieprzespane noce przed Discovery Channel. Zwykle wtedy leciała "Druga Wojna Światowa w Afryce", albo coś zbliżonego. Jakieś neurony się wtedy polepiły i już tak zostało.

Teraz mam tak że jak nie mogę spać to proszę żonę żeby powiedziała zmęczonym głosem "Wojska marszałka Rommla" trzy razy. Z tego co mówi trzeci raz to powtarza dla zasady bo mój śpiulkolot już chowa podwozie.
  • Odpowiedz