Wpis z mikrobloga

• 42
@kidi1:

Ale w czym wygrywa?

No nie wiem, Steam bije rekordy popularności, a Valve zatrudnia jakieś 400 osób mając przychody na poziomie Microsoftu czy Sony :D
  • Odpowiedz
@Novameh: Szkoda, że nie da się normalnie nic kupić na tym steamie bez przecen, bo tak płacisz w kartonie 3x tyle co w innych krajach o czym już wiele razy było dość głośno.
  • Odpowiedz
@ZuluScout Normalnie w niskich cenach to kupujesz klucze w kluczykowniach typu Instant gaming, eneba, gamivo. Stare tytuły są za śmieszne pieniądze a nowe premiery często parę dyszek taniej.
  • Odpowiedz
No nie wiem, Steam bije rekordy popularności, a Valve zatrudnia jakieś 400 osób mając przychody na poziomie Microsoftu czy Sony :D

@Novameh: Ja tam wolał bym żeby to GOG wygrywał ale co ja tam wiem xD
  • Odpowiedz
@Novameh: Mam nadzieję zę steam się ugnie i będize można kupować gry przez VPNa to dopiero było by spoko.
Dać 80zł z Argentyn//Turcji a nie 200zł u nas xD
W końcu ceny by były dopasowane do naszej gospodarki.
  • Odpowiedz
@Novameh: Nie no, nie powiedziałbym, że nic nie robią. Cały czas próbują wprowadzać jakieś innowacje, a to Steam Controller, zestaw do VR, polepszanie i umożliwianie grania na Linuxach, Steam Deck, kiedyś też Steam Machine [*]. Do tego wszystkiego dochodzi jeszcze ciągłe udoskonalanie klienta Steam i nowe ficzery.

Wszystko tak naprawdę dlatego, że działa sobie pod opatrznością Gabena.
  • Odpowiedz
@kidi1: w przeliczeniu na pracownika zarabiq wiecej niż firmy inwestycyjne. Chyba chodziło o fidelity
A jednocznie gracze kochają grubasa gabena

To jest majstersztyk
  • Odpowiedz