Aktywne Wpisy
walicwasss +854
źródło: temp_file3276111328134449673
Pobierz
njay +262
#kupujpolskieprodukty
Hej, dzisiaj przedstawiam listę polskich wód butelkowanych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Cisowianka - woda firmy Nałęczów-Zdrój, nie mylić z Nałęczowianką, która jest produktem zagranicznego koncernu Nestle!
Hej, dzisiaj przedstawiam listę polskich wód butelkowanych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Cisowianka - woda firmy Nałęczów-Zdrój, nie mylić z Nałęczowianką, która jest produktem zagranicznego koncernu Nestle!
źródło: temp_file3802825588023131968
Pobierz

źródło: 489627452_122193438890102565_211
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
źródło: 12312313
Pobierz@Jariii: Jestem w osobie pojedyńczej.Wiem że u lewaków w krainie baśniowych stworów można być kilkoma osobami na raz ale ja jestem normalny.Po drugie to to że tam na driscordzie się smiejecie,to to nie są wszyscy.Braun ma duże poparcie mimo że wypierasz to ze swojej mózgownicy.
@assninja: Tzn. co ? spamuja dla swoich agentów z po i koalicji?Oni za pisu chcieli realizowac plan putlera i łukaszenki i krzyczeli żeby wpuszczać ruskiego konia trojańskiego w postaci uchodźców na granicy z Białorusią.Braun był przeciwko i teraz jak to zwykle bywa pierwsze onuce z lewej strony wyją że braun to jakiś agent XD Agent króry
https://styl.fm/newsy/wp-content/uploads/2025/04/stanowski-braun.mp4
Polska nie wspiera i nie wspierała wojny, tylko wspierała obronę kraju zaatakowanego przez bandycką rosje.
braun to wielki patriota, ale rosyjski.
źródło: image
Pobierzźródło: Untitled (3)-imageonline.co-merged
PobierzZdjęciem z ruskim szpiegiem wydalonym za szpiegostwo z Polski. Po wydaleniu.
vs zdjęcie z putinem 15? lat temu gdy świat myślał że jednak rosja może być cywilizowanym krajem. Nie może, teraz tylko brauniści ją lubią.
Tusk może i robił zdjecia 15 lat temu ale tego uśmiechu i uscisków nie było końca.