Wpis z mikrobloga

z was

@Jariii: Jestem w osobie pojedyńczej.Wiem że u lewaków w krainie baśniowych stworów można być kilkoma osobami na raz ale ja jestem normalny.Po drugie to to że tam na driscordzie się smiejecie,to to nie są wszyscy.Braun ma duże poparcie mimo że wypierasz to ze swojej mózgownicy.
  • Odpowiedz
w r0sji pewnie nie mają wolnego w niedziele to spamują internet dla swojego agenta

@assninja: Tzn. co ? spamuja dla swoich agentów z po i koalicji?Oni za pisu chcieli realizowac plan putlera i łukaszenki i krzyczeli żeby wpuszczać ruskiego konia trojańskiego w postaci uchodźców na granicy z Białorusią.Braun był przeciwko i teraz jak to zwykle bywa pierwsze onuce z lewej strony wyją że braun to jakiś agent XD Agent króry
  • Odpowiedz
@lewakompekadu: w interesie Polski i Polaków jest mówić że Polska pomaga w agresji na rosje? I że to Polska jest złym sąsiadem?

Polska nie wspiera i nie wspierała wojny, tylko wspierała obronę kraju zaatakowanego przez bandycką rosje.

braun to wielki patriota, ale rosyjski.
assninja - @lewakompekadu: w interesie Polski i Polaków jest mówić że Polska pomaga w...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@lewakompekadu: a przeczytałeś to nad zdjęciem?

Zdjęciem z ruskim szpiegiem wydalonym za szpiegostwo z Polski. Po wydaleniu.

vs zdjęcie z putinem 15? lat temu gdy świat myślał że jednak rosja może być cywilizowanym krajem. Nie może, teraz tylko brauniści ją lubią.
  • Odpowiedz
@assninja: Ale myślisz że osoba do której ktoś podchodzi po zdjęcie jest zawsze znana przez osobę która jest o to zdjęcie proszona.Takich zdjec ludzie polityki mają tysiące.Skoro był to szpieg to czemu został wydalony a nie osadzony za szpiegostwo?
Tusk może i robił zdjecia 15 lat temu ale tego uśmiechu i uscisków nie było końca.
  • Odpowiedz