Wpis z mikrobloga

Zdjęcie bez koszulki tyłem, no chyba, że masz dobre ciało, to przodem z mordą,

@ChadLite_Looksmaxing: Jak jesteś podlany to masz wrzucić zdjęcie bez koszulki tyłem xD? To ma zachęcić? Zdjęcia bez koszulki wrzuca się tylko jak masz dobrą formę z niskim bf, ewentualnie potreningowa pompa.
  • Odpowiedz
@CloudSpanner: Jak jesteś podlany to idź na siłownie. No człowieku. Wrzucę poradnik jak zacząć biegać to odpiszesz mi "a jak ktoś jeździ na wózku?"? Jak jesteś grubasem obrzydliwym to ten poradnik nie jest dla Ciebie. Najpierw coś ze sobą zrób bo nikt nie chce się z grubymi umawiać.

@Eugeniusz_Zua Też jestem za psem, ale też trzeba zauważyć, że lwa część kobiet na tinderze to kociary. Więc tutaj można zastosować
  • Odpowiedz
Jak jesteś podlany to idź na siłownie. No człowieku. Wrzucę poradnik jak zacząć biegać to odpiszesz mi "a jak ktoś jeździ na wózku?"? Jak jesteś grubasem obrzydliwym to ten poradnik nie jest dla Ciebie. Najpierw coś ze sobą zrób bo nikt nie chce się z grubymi umawiać.

@ChadLite_Looksmaxing: W 100% się zgadzam i dlatego w poradniku zrobiłbym korektę - zdjęcie bez koszulki tylko jeśli masz dobrą formę. Jeśli jej nie
  • Odpowiedz
Też jestem za psem, ale też trzeba zauważyć, że lwa część kobiet na tinderze to kociary.

@ChadLite_Looksmaxing: czy ja wiem... akurat w stolicy widze odwrotny trend i lwia część to psiary, jak nie maja psa to pisza w opisach iz kochaja pjeski. A z ta wiedza co do kotów to wiem wiem, napisz iz kot wychodzacy niewykastrowany karmisz go whiskasem to gotowe od razu zglosic do inspektora oochrony zwierzat
  • Odpowiedz
@Tommyrocket: Nie, lepiej wstawić zdjęcia z ręki albo jak czytasz Metro 2033. Nie ucz ojca dzieci robić. Te zdjecia to klasyczny schemat na załapanie par i zaruchanie. Oczywiście nie musza być 1:1, ale musisz pokazać, że jesteś dynamiczny. Ja na takie zdjęcia ruchałem więc nie biorę tego z kapelusza.
  • Odpowiedz