Aktywne Wpisy

MonazoPL +141
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz
hotshops_pl +781
Hej #wykop, tak jak obiecaliśmy z okazji Black Friday robimy #rozdajo
Dzisiaj polecimy na grubo i rozdajemy:
Smartwatch Amazfit GTR 3
Portal z promocjami HotShops.pl to miejsce gdzie codziennie pojawią się promocje, kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Tworzą nas użytkownicy - to oni dodają i oceniają
Dzisiaj polecimy na grubo i rozdajemy:
Smartwatch Amazfit GTR 3
Portal z promocjami HotShops.pl to miejsce gdzie codziennie pojawią się promocje, kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Tworzą nas użytkownicy - to oni dodają i oceniają
źródło: rozdajo-amazfit-gtr-3
Pobierz

źródło: 1000006619
Pobierz@ChadLite_Looksmaxing: ładne, zaśmiałem się, plusik.
@ChadLite_Looksmaxing: Jak jesteś podlany to masz wrzucić zdjęcie bez koszulki tyłem xD? To ma zachęcić? Zdjęcia bez koszulki wrzuca się tylko jak masz dobrą formę z niskim bf, ewentualnie potreningowa pompa.
@ChadLite_Looksmaxing: koniecznie pies. Dowiedziono w badaniach, ze zdjecie z kotem to minus u chlopa,. Sugeruje bycie domatorem introwertykiem, a to duza wada.
@Eugeniusz_Zua Też jestem za psem, ale też trzeba zauważyć, że lwa część kobiet na tinderze to kociary. Więc tutaj można zastosować
@ChadLite_Looksmaxing: W 100% się zgadzam i dlatego w poradniku zrobiłbym korektę - zdjęcie bez koszulki tylko jeśli masz dobrą formę. Jeśli jej nie
@ChadLite_Looksmaxing: czy ja wiem... akurat w stolicy widze odwrotny trend i lwia część to psiary, jak nie maja psa to pisza w opisach iz kochaja pjeski. A z ta wiedza co do kotów to wiem wiem, napisz iz kot wychodzacy niewykastrowany karmisz go whiskasem to gotowe od razu zglosic do inspektora oochrony zwierzat