Wpis z mikrobloga

@uszyk90: może to dlatego jak byłem z ziomkami na city-breaku parę lat temu w Malmo to ludzie wysiadający z autobusów po pracy biegli truchtem do domu zamiast normalnie iść

a po 22 jak się szwędaliśmy to żywej duszy na chodniku nie było
  • Odpowiedz
@Ryoku

Jak mieszkałem w Goeteborgu jakiś czas to widziałem jak wygląda miasto pod okupacją.

Taaa? I co tam widziałeś? Tak się składa że żyłem ostatnie 2 lata w goteborgu i jestem ciekawy co takiego widziałeś że się tak przeraziłeś?
  • Odpowiedz
@Ryoku: Chcą tanich wyrobników, którzy pracują za mniej niż minimalną 300h w miesiącu, nie znają swoich praw i nie ubiegają się o podwyżki.

Szkoda, że wybrali sobie najgorszy target, bo niepiśmienną afrykę
  • Odpowiedz
@nom_om: spalone auta z dziurami po kulach, bandy inżynierów. Krzyki syf i r--------l. Okolice angered. Na szczęście chwilę tam mieszkałem później na zadupiu nad samym morzem. Angered to jak bronx
  • Odpowiedz
@Rad-X: tacy jak ty mają za mały rozum by pojąć że muzułmanka urodzi 5 dzieci gdy jej biała rówieśniczka jedno albo wcale. Kraje zachodu za kilkadziesiat lat będą muzułmańskie
  • Odpowiedz
  • 5
@Ryoku jak ktoś się przygłupem urodził to i tak nie zrozumie co masz mu do powiedzenia, tylko wielki kryzys ekonomiczny może nas uratować, takie głupki umrą bo są za słabi na przetrwanie w ciężkich czasach
  • Odpowiedz
@dondon: nie wiem, my Szwedom nie zrobiliśmy ludobójstwa. Co do Ukraińców to roszczeniowy naród. Głównie to przez naszych polityków jest taka szczujnia na nich. Bo to oni dają im prawa i socjalne oraz nadmierna pomoc . Mimo że kult Bandery na Ukrainie silny. Ciekawe czy odbudują mu muzeum za naszą kase
  • Odpowiedz
pozwolę sobie zauważyć, że byliście takimi samymi imigrantami XD

@dondon: a ja pozwolę sobie zauważyć, że my pochodzimy z cywilizacji, a u nich powszechnym jest posuwanie kóz.
  • Odpowiedz
@WegierskiAzbest: nie wiem, może coś się zmieniło na lepsze? Mieszkałem tam jakieś 5 lat temu. Właśnie okolice Angered i tam był straszny syf i to co opisałem. Zgadza się że centrum i lepsze dzielnice były ok i można było się czuć bezpiecznie. Jednak tzw strefy "no go" w Szwedzkich miastach to nie wymyśl wykopka zawistnika tylko realny problem.
  • Odpowiedz
Zgadza się że centrum i lepsze dzielnice były ok i można było się czuć bezpiecznie. Jednak tzw strefy "no go" w Szwedzkich miastach to nie wymyśl wykopka zawistnika tylko realny problem.

@Ryoku: Mnóstwo lewicowych i tych zdawałoby się, normalnych ludzi, uważa że to ściema.
  • Odpowiedz