Myślicie że 40 lat to jeszcze dobry czas na zrobienie #prawojazdy na #motocykle?
@ScypioAfricanus: Robić to sobie możesz kiedy chcesz papier można mieć, tylko kwestia po co... masz 40 lat, kup sobie wygodne auto a nie środek transportu dla dawców nerek, 0 wygody, 0 ciepełka, 0 klimatronika, nawet jak sobie młodą laskę będziesz chciał puknąć na szybko to nie ma na czym. Ogólnie porsche na
@ScypioAfricanus zrobiłem rok temu na 30stke - zawsze chciałem ale się bałem :) pochłonęło mnie strasznie i mimo że mamy początek kwietnia to ja już w tym roku 2k km na moto ( ͡°͜ʖ͡°) a kwestia nie stania w korkach i omijania wszystkiego - bajka. Jak jest powyżej 10 stopni to nawet na auto nie spoglądam. powodzenia
@ScypioAfricanus: Znam masę ludzi co z nudów i ciekawości pojeździli 125cm bo mogli, a potem i tak robili prawko by jeździć czymkolwiek większym. Typy po 30, 35, 45, 55 lat, ci ostatni jeszcze z jakimiś fantazjami żeby założyć skórę i polatać w rytmach Dżemu. Młodsi w ramach turystyki, biwaków, weekendowego zdobywania ze swoimi różowymi różnych dziwnych terenów, praktycznego sprzętu do wielkiego miasta, latania w koło komina za grosze itd. Generalnie
@ScypioAfricanus Próbować możesz, musisz mieć tylko świadomość, że w tym wieku to już praktycznie po wszystkim, ostatnie podrygi, łabędzi śpiew. Od przeszło dziesięciu lat twój organizm degraduje się. Neuroplastyczność już nie ta co kiedyś, nauka nowych rzeczy przychodzi z trudem. Przytępione zmysły sprawią, że wrażenia z jazdy będą jedynie namiastką tego co czułbyś jeżdżąc jako dwudziestolatek. No i kwestia regeneracji: w razie wypadku (odpukać) powrót do sprawności będzie o wiele trudniejszy
Startujemy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
@ScypioAfricanus: bardzo słaby czas, większość robi w kilka miesięcy, jak nie udało ci się zdać przez 40 lat to ja bym już sobie odpuścił (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
@ScypioAfricanus: Robić to sobie możesz kiedy chcesz papier można mieć, tylko kwestia po co... masz 40 lat, kup sobie wygodne auto a nie środek transportu dla dawców nerek, 0 wygody, 0 ciepełka, 0 klimatronika, nawet jak sobie młodą laskę będziesz chciał puknąć na szybko to nie ma na czym.
Ogólnie porsche na