Wpis z mikrobloga

5 lat więzienia i 10 lat zakazu prowadzenia pojazdów xD

I tłumaczenie

Oskarżony jest osobą uzależnioną od social mediów

^ słowa prokuratora, a nie adwokata XD

To jak Matecki wróci do Polski to strzelam, że dostanie 7.5r więzienia za zabicie rodziny.

Jak ktoś planuje kogoś pozbawić życia, to najlepiej na wypadek samochodowy. To przecież nawet już nie jest śmieszne.

Update:
PRZEPRASZAM. Pomyliłem się xD Jest jeszcze gorzej. Prokurator zarządał 5 lat Co oznacza że ostatecznie może być jeszcze mniej!

I mówcie mi dalej, że plecy nie są bardzo ważne...

#polska #polskiedrogi #samochody #motoryzacja #prawo #j--------e
new-object - 5 lat więzienia i 10 lat zakazu prowadzenia pojazdów xD

I tłumaczenie
O...

źródło: image

Pobierz
  • 64
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cwlmod: Beszczelny to Ty jestes. Nie baby, a ofiary wypadku. Auto bylo dopuszczone do jazdy, komentowanie w taki sposob przyczyn wypadku dwoch osob, gdzie bylo sie sprawca wypadku to skrajne bucostwo i arogancja. Gdyby jego samochod nie znalazl sie na ich torze jazdy, to by nie zginely. To nie ich samochod byl przyczyna ich smierci, tylko jego jazda i jego samochod.
Rownie dobrze mogl powiedziec, ze trzeba bylo tirem jechac
  • Odpowiedz
@new-object: nie no jasne, zawyżajmy kary za NIEUMYŚLNY WYPADEK śmiertelny, niech każdy kto popełni błąd na drodze idzie gnić w więzieniu dożywotnio. ZERO TARYFY ULGOWEJ
  • Odpowiedz
  • 15
Jakby jechały bezpiecznym autem to była to by kolizja/pomniejszy wypadek i nikt by o tym nie dyskutował xD

@cwlmod: Jak ktoś wykonuje takie akcje na drodze jest p---ą i nie powinien już w życiu dotykać kółka, a zrzucanie winy na ofiary to zezwierzęcenie godne pogardy. Pozdrawiam cieplutko i życzę podobnej sytuiacji w życiu
  • Odpowiedz
Ja po prostu jestem dużo inteligentniejszy i mądrzejszy od ciebie.

@cwlmod: Od niego to nie jest wyczyn, on twierdzi, ze wystarczy nie zapiac dziecka w samochodzie i z----------z to mozesz je zabic bez konsekwencji bo to TWOJE DZIECKO!
  • Odpowiedz
  • 7
@new-object: nie no jasne, zawyżajmy kary za NIEUMYŚLNY WYPADEK śmiertelny, niech każdy kto popełni błąd na drodze idzie gnić w więzieniu dożywotnio. ZERO TARYFY ULGOWEJ

@Adams_GA: jak ktoś nie poczuwa się do winy, to tak. Niech gnije w więzieniu.
  • Odpowiedz
@Proogramista: ofiary wypadku adwokata nie byly jego najblizsza rodziną.

Spawana z 4, sprowadzone z raichu, 30 letnia trumna na kolach. To moze trzeba sprawdzic kto dopuscil ten zlom do porusznia sie po drogach.

Spekulacje, zreszta jakby jechaly 10-letnia toyota yaris tez by polowa auta zniknela. Fakt jest taki, ze jego samochod znalazl sie tam, gdzie nie powinien i to on go prowadzil.
  • Odpowiedz
Spekulacje, zreszta jakby jechaly 10-letnia toyota yaris tez by polowa auta zniknela. Fakt jest taki, ze jego samochod znalazl sie tam, gdzie nie powinien i to on go prowadzil.

@pasta_alla_carbonara: No patrz, to zupełnie tak jak w każdej kolizji. Ja po swoim wypadku pierwsze co pomyślałem, to że samo uderzenie było ledwie niewygodne, bo nic mnie nie bolało. Jakbym jechał starym gruzem spawanym z 3 aut to raczej cierpiałbym w
  • Odpowiedz
@Proogramista:

Czlowieeku, przestan manipulowac moje wypowiedzi. Napisales:

Czyli wedlug ciebie, najprosciej pozbyc sie dziecka, powodujac wypadek i wtedy nie ponosi sie konsekwenci?

I nie, ani tego nie powiedzialem, ani tak nie uwazam. Zasugerowalem tylko, ze to jest prawdopodobny powod nie dostania nawet zawiasow, bo takie sa w polsce przepisy,
  • Odpowiedz
Czlowieeku, przestan manipulowac moje wypowiedzi

@pasta_alla_carbonara: ja nic nie manipuluje. To wedlug ciebie, jak chcesz zabic swoje dziecko to nie zapinasz je w pasy, przekraczassz predkosc, wjezdzasz na droge gdzie bylo juz kilka wypadkow i je zabijasz bez konsekwencji.
Zreszta wszystko to co napisalem jest UMYSLNE, UMYSLNIE przekroczyl predkosc, UMYSLNIE nie zapinal dziecku pasow, UMYSLNIE wybral ta droge.

Ja jestem w szoku, ze tacy jak ty, uwazaja to za normalne.
  • Odpowiedz
To wedlug ciebie, jak chcesz zabic swoje dziecko to nie zapinasz je w pasy, przekraczassz predkosc, wjezdzasz na droge gdzie bylo juz kilka wypadkow i je zabijasz bez konsekwencji.

Zreszta wszystko to co napisalem jest UMYSLNE, UMYSLNIE przekroczyl predkosc, UMYSLNIE nie zapinal dziecku pasow, UMYSLNIE wybral ta droge.

@Proogramista: co Ty gosciu gadasz za bzdury, ja nigdzie tego nie napisalem. Poziom odklejenia poziom tysiac.

Paragraf 3 art
pastaallacarbonara - >To wedlug ciebie, jak chcesz zabic swoje dziecko to nie zapinas...

źródło: Screenshot 2025-04-01 at 16.28.22

Pobierz
  • Odpowiedz