Aktywne Wpisy

LarryCroft +4
Rynek gier zalewają kolejne remastery, które w wielu wypadkach mają średni sens, tak jak choćby w przypadku #tlou2 czy #daysgone. Gdybyście mieli wybrać jedną grę (poza Hirołsami) która Waszym zdaniem faktycznie zasługuje na remaster (co ja mówię, na porządny remake!) to co by to było? #gry #xbox #playstation

daretti877 +298
#gielda Czyli jutro krach na miarę czarnego poniedziałku 1987. Historia dzieje się na naszych oczach. Wpisujcie się na liście obecności. Dla potomnych.

I tłumaczenie
^ słowa prokuratora, a nie adwokata XD
To jak Matecki wróci do Polski to strzelam, że dostanie 7.5r więzienia za zabicie rodziny.
Jak ktoś planuje kogoś pozbawić życia, to najlepiej na wypadek samochodowy. To przecież nawet już nie jest śmieszne.
Update:
PRZEPRASZAM. Pomyliłem się xD Jest jeszcze gorzej. Prokurator zarządał 5 lat Co oznacza że ostatecznie może być jeszcze mniej!
I mówcie mi dalej, że plecy nie są bardzo ważne...
#polska #polskiedrogi #samochody #motoryzacja #prawo #j--------e
źródło: image
Pobierz@pasta_alla_carbonara: Fajny cytat taki pasujacy pod twoj sprany "mozg" o zabijaniu dzieci bez konsekwencji. Bo jakbys przeczytal co cytuejesz to masz jeszcze warunek:
§ 1. Kto, naruszając, chociażby nieumyślnie, zasady bezpieczeństwa w ruchu lądowym, wodnym lub powietrznym, powoduje nieumyślnie wypadek, w którym inna osoba odniosła obrażenia ciała określone w art. 157
źródło: image
Pobierz@cwlmod: no ale ona jechała spawanym gruzem? Gruz to był ale czy spawany?
Gdybyś miał kolizję z jakimś X5 czy Q7 to już by zabolało i też kierowca tego SUV by powiedział że jechałeś kompaktowa trumna na kołach jak jakiś biedak co go nie stać na normalne miejskie auto co
@Proogramista: Nie dziwie sie ze ten dziennikarz Cie zbanowal, skoro piszesz takie odklejki. Ja zrobie to samo.
@new-object: xDDDDDDDDDDDD
@pasta_alla_carbonara: Fakty to sa odkleji..... Odklejka to jest mozliwosc mordowania wlasnych dzieci, jaka ty caly czas proboujesz udowodnic.
@pasta_alla_carbonara: Funkcjonariusz pisowski, on z dziennikarstwem nie ma nic wsplnego. To pracownik szczujni od rzeczy, czopka pisu stanowskiego..... Tak jak pisalem, to jest konto propagandowe.
@SpalaczBenzyny: No nie. Stare auta bardzo mocno odstają pod względem bezpieczeństwa. Oczywiście masa zawsze gra dużą rolę.. Jak tam były 2 poduszki to max. Ja mam kurtyny i poduszkę kolanową + chyba w boczku fotela jedną. Do tego wszystkie nowe auta sa ciężkie, więc tym gorzej dla
@pasta_alla_carbonara: Przecież zboral banuje każdego kto ma inne zdanie od niego. Jeśli ciebie nie zbanował to tym gorzej o tobie świadczy xD
Aha, ofc godnie dla kogoś takiego jak ty, nazwałeś go dziennikarzem xD
@cwlmod: nie chodzi o realia bo to oczywistość że nowy jest bezpieczniejszy niż stary tylko argumentację i takie stawianie sprawy które daleko nas nie zaprowadzi,
kobieta jechał rowerem i została potrącona = trumna z pedałami, po co jechała rowerem? przecież to niebezpieczne, takie realia, żadnych szans w kolizji z autem,
szła na piechotę = potrącona, mogła
Komentarz usunięty przez autora
@cwlmod: ludzie obrazili się na linię obrony brzmieniem parszywej mendy
Nic z tego co piszesz nie jest wielką karą. Jak ktoś trafi do więzienia to i tak nie będzie pelnil zawodu.
Potem oplaci składki.
A stwierdzenie że nie może mieć patronatu nad aplikantami to zupełnie lol, bo cześć i tak nie ma.