Aktywne Wpisy
Ramadamadingdong +85
Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widząc codzienne wiadro toksyn wylewane na #psiarze .
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
źródło: 20240818_174410
Pobierz
kupa1231 +343

@uszyk90: przepraszam bardzo ale to obrzydliwe pomówienia
źródło: 1000007873
Pobierz@wiesiu2: xDD nawet w takiej sytuacji musiałeś wcisnąć PO. Zwykły kryptopisowieć skrywający się pod płaszczykiem konfederaty
Ale szanuję za to, że mimo wszystko nie skłamałeś. Bo mogłeś to zrobić i nie miałbym nawet jak zweryfikować.
To jest po prostu surrealistyczne, że ktoś w 2025 przyznaje się do popierania kacapskiej partii
@wiesiu2: rozumiem że działanie według prawa i powolywanie komisji śledczych w celu zebrania materiału dla prokuratury, by następnie zrobić pozem który będzie sadzonh wedle prawa, co niestety zajmuje czas to dla ciebie działanie bez efektów.
Co więc proponujesz? Stalinowskie sądy pokazowe gdzie tortura i załatwiali się wszystko szybko i sprawnie?
Czy może by zrobić wszystko
@Niebadzsmokiem: nie zajmuje się. Po prostu w każdym wywiadzie o to pytają to im odpowiada konkretnie. @uszyk90 @Niebadzsmokiem
A no tak, bo nie to pan doktor miał na myśli, on nie pamięta, wyrwane
@uszyk90: no nie bo ich stanowisko w tej sprawie jest jasne od dawno a mimo to w każdym wywiadzie pada to pytanie. To co za każdym razem ma mówić co innego?