Aktywne Wpisy

KorbenDallas +34
#raportzpanstwasrodka czyli podsumowując - waldi zrobil dziecko. Nie miał kwalifikacji do utrzymywania tego dziecka. Była żona ogarnęła mu papiery (pewnie orzeczenie o niepełnosprawności) żeby mógł podjąć jakąś pracę i żeby było z czego ściągać alimenty. Waldi dostając do ręki papier zatrudniający w firmie SOLID poczuł się silny i nastukal babcię na oczach dziecka, a następnym krokiem był wyjazd do Kambodży w celu poznania Marcina, który nawet nie chce mu mówić

Atreyu +23
Cholera, byłem wczoraj na randce.
I nie będzie to kolejny smutny wpis o złych p0kach więc jak na to liczycie, możecie w tym momencie przestać czytać.
Ogólnie na przestrzeni ostatniego miesiąca byłem na kilku randkach. Myślę że śmiało mógłbym o nich pisać pod jakimś osobnym tagiem, wystawiając oceny i pisząc reportaże ale po pierwsze mi się nie chce, a po drugie cenie swoje życie prywatne i wiem ilu na wykopie jest świrów. ( ͡º ͜
I nie będzie to kolejny smutny wpis o złych p0kach więc jak na to liczycie, możecie w tym momencie przestać czytać.
Ogólnie na przestrzeni ostatniego miesiąca byłem na kilku randkach. Myślę że śmiało mógłbym o nich pisać pod jakimś osobnym tagiem, wystawiając oceny i pisząc reportaże ale po pierwsze mi się nie chce, a po drugie cenie swoje życie prywatne i wiem ilu na wykopie jest świrów. ( ͡º ͜
źródło: op
Pobierz

Kuconiarze: świetna wypowiedź panie dohturze, tak trzymać, gdzie wady?
Pozostali: Mentzen powiedział, że aborcja nawet z gwałtu powinna być zakazana i już
Kuconiarze: proszę nam tu nie obrażać pana dohtura
#polityka #konfederacja #bekazkonfederacji
@wiesiu2: To po co zajmuje się tematem, który dotyczy 1-2 osób rocznie?
@wiesiu2: statystyki są niskie bo zgwałconym kobietom podaje się tabletkę "dzień po" do ciąży dochodzi w momencie gdy g---t nie został zgłoszony wczesniej lub antykoncepcja awaryjna nie zadziałała.
Konfederacja jest za zakazem tabletki dzień po. Po zmianach które proponuje konfederacja ilość ciąż z gwałtu tylko wzrośnie.
Proponowanie głosowania na PiS który wpuścił migrantów traktuję jako żart.
Komentarz usunięty przez moderatora
Tak jak pisałem, głosujcie na tęczowego to będzie jak w niemczech, gwałty codziennie. Tylko że u nich to są chyba nawet miasta gdzie codziennie kogoś gwałcą. Tak więc wolę córkę
@Basiura89: to nieprawda, ale nawet jeśli, to czemu nie odpowidział "to jest nieistotny problem, zostawmy to i zajmijmy się czymś co nie dotyczy max 2 osób rocznie"?
@tulipana: głosuj na rafałka albo innego lewaka to ryzyko zwiększysz wielokrotnie... wyjazd za granice (Słowacja) raz w życiu jest łatwiejszy niż codzienna obawa przed wyjściem na wieczorny spacer. Gdzie już mamy miejsca w kraju gdzie wieczorem wyjść się nie da. To się będzie dziać w całej Polsce.
@wiesiu2: mówisz że nikt nie będzie?
źródło: 18914b5c8a18a58c961def755e5f459f75d679f716cb0e447242ff8a1b42bf82
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@walciak: dla mnie pis = po
@wiesiu2: o, to super, w takim razie co sądzisz o rozliczaniach posłów pis za wszystkie zabronione czyny, których się dokonywali za swoich rządów? Myślę że odpowiedź na to pytanie jasno pokaże, czy faktycznie tak uważasz, czy tylko tak piszesz.
@Niebadzsmokiem: osobiście uważam że zarówno posłowie pis jak i po powinni być rozliczeni, ale bez tego cyrku jaki obecnie możemy zaobserwować. Obecnie mamy medialne ustawki bez sensownych efektów i nawet jak rafał wygra to niewiele się zmieni.
@wiesiu2: konfiarze gdy jest mowa o imigrantach: rudy nawpuszczał inżynierów, gwałcą nasze kobiety
Konfiarze gdy jest mowa o aborcji z gwałtu: ten temat nie