Wpis z mikrobloga

• 317
@wiesiu2 no i dotknąłeś sensu sprawy. Facet grubo zajmuje się problemami społecznymi o wadze promila wartości tego o czym powinien mówić. Zapytaj go o tarcze wschód lub dlaczego Pan Wilk jeździł na okupowany przez rosjan krym i legitymizował to rosyjskie gowno nasza flaga, albo o rosyjskich szpiegów ziomkow brauna zapytaj. Ok, zostawmy rosje. Zapytaj dlaczego wszystko chce prywatyzować skoro I tak już mam równolegle do państwowego prywatny rynek usług edukacyjnych, zdrowotnych,
  • Odpowiedz
nie zajmuje, po prostu go o to zapytali, żeby wyciągnąć kontrowersje

@Basiura89: to nieprawda, ale nawet jeśli, to czemu nie odpowidział "to jest nieistotny problem, zostawmy to i zajmijmy się czymś co nie dotyczy max 2 osób rocznie"?
  • Odpowiedz
póki jest ryzyko, że to ja mogę być tym jednym przypadkiem rocznie, ma to dla mnie znaczenie ¯\(ツ)/¯

@tulipana: głosuj na rafałka albo innego lewaka to ryzyko zwiększysz wielokrotnie... wyjazd za granice (Słowacja) raz w życiu jest łatwiejszy niż codzienna obawa przed wyjściem na wieczorny spacer. Gdzie już mamy miejsca w kraju gdzie wieczorem wyjść się nie da. To się będzie dziać w całej Polsce.
  • Odpowiedz
dla mnie pis = po

@wiesiu2: o, to super, w takim razie co sądzisz o rozliczaniach posłów pis za wszystkie zabronione czyny, których się dokonywali za swoich rządów? Myślę że odpowiedź na to pytanie jasno pokaże, czy faktycznie tak uważasz, czy tylko tak piszesz.
  • Odpowiedz
co sądzisz o rozliczaniach posłów pis

@Niebadzsmokiem: osobiście uważam że zarówno posłowie pis jak i po powinni być rozliczeni, ale bez tego cyrku jaki obecnie możemy zaobserwować. Obecnie mamy medialne ustawki bez sensownych efektów i nawet jak rafał wygra to niewiele się zmieni.
  • Odpowiedz