Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Madoxxx:

A ja odpowiadam, że to proste, to umiłowanie życia, to właśnie ono sprawia, że dzisiaj na przykład buduję maszyny, a jutro... kto wie, dlaczego by nie, oddam się pracy społecznej i będę ot, choćby sadzić... znaczy... marchew.

Niech ona dla dobra nas wszystkich zajmie się marchewkami xD
  • Odpowiedz
Ilu osób dotyczyłby ten przymus, jeśli takie grzanie tego jest?

@gien: A ile zgwałconych kobiet zmuszonych do urodzenia dziecka to dla ciebie liczba w granicach normy?
  • Odpowiedz
  • 123
Ilu osób dotyczyłby ten przymus, jeśli takie grzanie tego jest?

@gien: teraz? Niewielu. Ale nie zapominajmy że mentzen też jest przeciw tabletce dzień po, którą osoby zgwałcone mogą dostać, więc skala problemu może się zmienić
  • Odpowiedz
A ile zgwałconych kobiet zmuszonych do urodzenia dziecka to dla ciebie liczba w granicach normy?

@Gieremek: uuuuu W punkt. Jestem ciekaw na fikolka jaki zapytany zrobi.
BTW jak odpowie to zawolaj na wszelki wypadek jakby mi umknelo :)

Oboawiam sie jednak ze nie ma takiego fikolka zeby na to odpowiedziec :)
  • Odpowiedz
  • 6
@gien: Nie wiem tego. Podobnie jak ty. Jeżeli powołujesz się na oficjalne statystyki o liczbie aborcji z tej przyczyny to mało. Jeżeli na szacunki ile dokonuje się aborcji na czarnym rynku to już pewnie więcej. Zgaduję że zgwałcona dziewczyna prędzej załatwi sprawę na własną rękę niż będzie szukać pomocy u organów państwowych które zwalczają aborcje. Przynajmniej ja bym tak pomyślał gdyby to dotyczyło bliskiej mi osoby.
  • Odpowiedz
On jest nieistotny dla ogółu społeczeństwa.

@gien: Zgadzam się. W związku z tym nie rozumiem dlaczego dla konfy jest to sprawa, za którą dadzą się pokroić, zamiast tej statystycznie nieistotnej liczbie kobiet ułatwić życie, czy w zasadzie dalej go nie utrudniać.
  • Odpowiedz
@Madoxxx: Ehhh, tak to jest jak odstawia się Brauna i Korwina i idzie do centrum. Braun by się nie bawił w tańcu, walnął tekstem o rampie oświęcimskiej i o dzieciobójstwie. Elektorat byłby zadowolony, lewactwo zaorane a teraz jest słabizna ¯\(ツ)/¯
Aik32fr45yd - @Madoxxx: Ehhh, tak to jest jak odstawia się Brauna i Korwina i idzie d...

źródło: wipler vs braun

Pobierz
  • Odpowiedz