Aktywne Wpisy

glider_pro +118
Nadszedł ten dzień. Pożegnałem po trzech sezonach Streetfightera V2 i przesiadłem się na większego brata V4S. Pijcie ze mną kompot mireczki i do zobaczenia na drogach i torach🤙
#motocykle #motoryzacja
#motocykle #motoryzacja
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Toxicat13 +3
Mam blisko 30 lat. Większość dorosłego życia byłam sama. Nie potrafię nawiązać bliskiej relacji, pomimo tego, że jestem ekstrawertykiem. Nie potrafię nikomu zaufać - bo czuje, że mężczyźni traktują mnie przedmiotowo. Nie narzekam na brak meskiej atencji - ale czuję, że jest to uwaga, która ma wyłącznie doprowadzić do sytuacji łóżkowej. Jak uwierzyć, że nie wszyscy faceci to dupki? Iks de.
#samotnosc #chcepogadac
#samotnosc #chcepogadac

A więc owszem, to jest jedno z kolejnych cyklicznych spotkań które to wrocławskie centrum muzułmańskie organizuje od lat. Tu masz fotkę z roku 2018. Mam nadzieję, że to wystarczająca przeszłość byś nie miał pretensji.
https://www.islam.net.pl/wp-content/uploads/2018/09/WhatsApp-Image-2018-06-15-at-10.58.06_2.jpeg
BTW, ironiczne jest, że na Reddicie jestem wyzywany od "Konfiarzy", a tutaj od "Żołnierzy Tuska". Czyli chyba idę pod prąd, znaczy dobrze.
#wroclaw #polityka #polska #4konserwy #neuropa
źródło: WhatsApp-Image-2018-06-15-at-10.58.06_2
PobierzMoim zdaniem ręczne usuwanie takich tematów przez moderacje to błąd ponoć portal tworzony przez użytkowników.
@planarize: to od teraz jesteś dla mnie lewakiem! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Rzezimieszek84: nom, jak gosciowi ktory pierwszy to wrzucil na mirko, napisalem ze to centrum kultury i ze ono dziala bez mala 20 lat + ze tak w niedziele czesto wyglada to miejsce, to usunal komentarz i dodal mnie na #czarnolisto.
Portal tworzony przez uzytkownikow, ale sami uzytkownicy czesto o----------a szajs, ktorego by