Wpis z mikrobloga

Jako, że znalezisko (link) zostało usunięte za informację nieprawdziwą (i słusznie!), to nie można już komentować, ale zostały pewne niedokończone sprawy z @Rzezimieszek84 i @Korda ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@planarize Pokaż te rodzinne spotkania z poprzednich lat żołnierzu polityczny Tuska.

A więc owszem, to jest jedno z kolejnych cyklicznych spotkań które to wrocławskie centrum muzułmańskie organizuje od lat. Tu masz fotkę z roku 2018. Mam nadzieję, że to wystarczająca przeszłość byś nie miał pretensji.

https://www.islam.net.pl/wp-content/uploads/2018/09/WhatsApp-Image-2018-06-15-at-10.58.06_2.jpeg

BTW, ironiczne jest, że na Reddicie jestem wyzywany od "Konfiarzy", a tutaj od "Żołnierzy Tuska". Czyli chyba idę pod prąd, znaczy dobrze.

#wroclaw #polityka #polska #4konserwy #neuropa
planarize - Jako, że znalezisko (link) zostało usunięte za informację nieprawdziwą (i...

źródło: WhatsApp-Image-2018-06-15-at-10.58.06_2

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Szacunek ze się odniosłeś choć ze zdjęć nie można oszacować ilości ludzi którzy w tym uczestniczą.
Moim zdaniem ręczne usuwanie takich tematów przez moderacje to błąd ponoć portal tworzony przez użytkowników.
  • Odpowiedz
BTW, ironiczne jest, że na Reddicie jestem wyzywany od "Konfiarzy", a tutaj od "Żołnierzy Tuska". Czyli chyba idę pod prąd, znaczy dobrze.

@planarize: to od teraz jesteś dla mnie lewakiem! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Moim zdaniem ręczne usuwanie takich tematów przez moderacje to błąd ponoć portal tworzony przez użytkowników.

@Rzezimieszek84: nom, jak gosciowi ktory pierwszy to wrzucil na mirko, napisalem ze to centrum kultury i ze ono dziala bez mala 20 lat + ze tak w niedziele czesto wyglada to miejsce, to usunal komentarz i dodal mnie na #czarnolisto.

Portal tworzony przez uzytkownikow, ale sami uzytkownicy czesto o----------a szajs, ktorego by
  • Odpowiedz